Foto net deil net cekermisin birde bu hangi markaKızlar günaydın. İlk idrarla yaptığım testin fotosunu bırakıyorum aşağıya. Test ilk damlattığımda uzun süre pembeydi. Dağılmasını bekledim bi yarım saat sonra böyle oldu. Kutuma çizgisi olsa gerek. Zaten hamile gibi de hissetmiyorum tüm belirtilerim yok oldu, adete 4 gün var B blackkk0mavera12 Sosyallanne S Sdnrklc
Bebetime. Marka.Foto net deil net cekermisin birde bu hangi marka
Kızlar günaydın. İlk idrarla yaptığım testin fotosunu bırakıyorum aşağıya. Test ilk damlattığımda uzun süre pembeydi. Dağılmasını bekledim bi yarım saat sonra böyle oldu. Kutuma çizgisi olsa gerek. Zaten hamile gibi de hissetmiyorum tüm belirtilerim yok oldu, adete 4 gün var B blackkk0mavera12 Sosyallanne S Sdnrklc
Yaptım durur muyumBence yeniden test yapmalısın test bozk gibi
Var gibi canımBebetime. Marka.
Keşke ama yok başka test de yaptım onda çıkmadıVar gibi canım
Testlerin algılama şeyi farklı hepsi aynı deilki akşamüstü bir daha deneKeşke ama yok başka test de yaptım onda çıkmadı
Kanıma girdin şu an son testimi de akşamüstü yapıcamTestlerin algılama şeyi farklı hepsi aynı deilki akşamüstü bir daha dene
Son testinde yarın sabah yap canımKanıma girdin şu an son testimi de akşamüstü yapıcam
Valla verdiğim paralar burdan bilmem nereye yol olur. Test almadığım eczane kalmadı utanıyorum artık taaaa uzaktaki lere gidiyorum. İnternetten de sipariş verdiğim oluyo ama hepsinin içi aynı çıkmıyo bazıları markaların çakmaları oluyor güvenemiyorum. Bu arada son 1 saattir adet ağrısı gibi ağrım başladı kasık ve beldeSon testinde yarın sabah yap canımbende senin gibiyim yalnız değilsin test depom var resmen her ay dolduruyorum
Ben hep internetten alıyorum canım güvenilir bence eczane daha pahalı hakkında hayırlısı olsun bizde hazirana kadar deneyip olmazsa tüp yapacağız amh güvendiğim için beklemek istedim daha önce kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım var bu ay ilk kez çatlatma iğnesi denedim negatif ama adette ol adım daha bakalımValla verdiğim paralar burdan bilmem nereye yol olur. Test almadığım eczane kalmadı utanıyorum artık taaaa uzaktaki lere gidiyorum. İnternetten de sipariş verdiğim oluyo ama hepsinin içi aynı çıkmıyo bazıları markaların çakmaları oluyor güvenemiyorum. Bu arada son 1 saattir adet ağrısı gibi ağrım başladı kasık ve beldehayır yani gebelik yoksa da bir an önce adet olayım istiyorum tüp bebek tedavim başlayacak adet olmayı bekliyorum vitamin takviyeleri falan alıyorum, offff çok bunaldım
Hayırlısı olsun canım senin de hakkında, allah isteyen herkese nasip etsin. Benim de gelen yıl bir doğal gebeliğim oldu ama düşük yaptım. Bi daha da olmadı. 40 yaşındayım benim de amh çok iyi. Tüp bebek doktorum yumurtalıkların da iyi durumda dedi umut vaad etti bakalım benim artık son şansım yaştan dolayı. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ama çok yoruldum senelerdir ben de klomen çatlatma iğnesi falan vuruldum olmadı. Kaç gün oldu iğneyi vurulalı senin?Ben hep internetten alıyorum canım güvenilir bence eczane daha pahalı hakkında hayırlısı olsun bizde hazirana kadar deneyip olmazsa tüp yapacağız amh güvendiğim için beklemek istedim daha önce kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım var bu ay ilk kez çatlatma iğnesi denedim negatif ama adette ol adım daha bakalım
Benim ilk iğnemdi hemen anlatıyorum belki bir yorumun olur kafam karıştı benimHayırlısı olsun canım senin de hakkında, allah isteyen herkese nasip etsin. Benim de gelen yıl bir doğal gebeliğim oldu ama düşük yaptım. Bi daha da olmadı. 40 yaşındayım benim de amh çok iyi. Tüp bebek doktorum yumurtalıkların da iyi durumda dedi umut vaad etti bakalım benim artık son şansım yaştan dolayı. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ama çok yoruldum senelerdir ben de klomen çatlatma iğnesi falan vuruldum olmadı. Kaç gün oldu iğneyi vurulalı senin?
Şimdi yavrum Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi vurulduğunun ertesi günden itibaren saymaya başlıyorsun 14 15 günde artık test yapabilirsin diyorlar ama işte yumurtanın çatlamasına döllenme zamanına bağlı olarak belki birkaç gün daha ileri atabiliyor Bence senin için hala Umut Var test yapmaya devam etmelisin 16-17 Hatta 18 günde çıkanları bile okudum at bakalım testi. Awoxun da iyi olduğunu duydumBenim ilk iğnemdi hemen anlatıyorum belki bir yorumun olur kafam karıştı benimcanım iğneyi 26 Kasım öğleden sonra 16.30 oldum değerlendirmeleri yaptım bugün iğnenin 16.günü aslında pazartesi Salı silik gördüm gibi ama koyu deil çok silikti çarşamba tamamen negatifti birde sabah akşam yapıyorum testleri ama bir yandan da ovalüsyon yapıyorum o da koyulaşmaya başlamıştı neyse bu sabah yok ama bir yapayım dedim yine silik göründü yani kurumamı bilmiyorum hep aynı marka dün negatif di awox markası sonra kaset testte bekledikçe çıktı ilk 5 dk deil ama ben kasette hiç kuruma bile görmedim yıllardır kullanırım loboquick markası neyse bari bi ovalüsyon yapayım dedim bildiğin pik gibi çıktı özelden atayım sana anlam veremedim ağrı konusunda da pazartesi gününe kadar hiç belirtim yoktu ama iki gündür göğüs ve kasık ağrım var
Yaaa o kadar geç çıkan var mı ben hep 12 13.en geç 14.hün öğrenenleri gördüm ama özelden atıyorum fotoda net çıkmadı ama cıplak gözle daha belirgindiŞimdi yavrum Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi vurulduğunun ertesi günden itibaren saymaya başlıyorsun 14 15 günde artık test yapabilirsin diyorlar ama işte yumurtanın çatlamasına döllenme zamanına bağlı olarak belki birkaç gün daha ileri atabiliyor Bence senin için hala Umut Var test yapmaya devam etmelisin 16-17 Hatta 18 günde çıkanları bile okudum at bakalım testi. Awoxun da iyi olduğunu duydum