• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freelancer.com hakkında yardıma ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Freelancer.com sitesine üye oldum. Çalışmak istiyorum. İngilizcem şöyle böyle.

Sitede çalışma mantığı nedir. Proje yolla var. Projemi yolluyorum da biri mi satın alıyor,nasıl satın alınıyor,kazandığım parayı nasıl kazanıyorum,banka hesabıma veya paypal hesabıma mı gönderiyorum ne yapıyorum kısacası site hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Web sitesi,banner,logo,afiş,kapak vs. tasarlıyorum bu arada.

Bunun gibi bildiğiniz Türkçe siteler de var mı veya bunun gibi İngilizce de olsa başka siteler :)

Teşekkürler şimdiden kızlar

Son düzenleme:
Freelancer.com sitesine üye oldum. Çalışmak istiyorum. İngilizcem şöyle böyle.

Sitede çalışma mantığı nedir. Proje yolla var. Projemi yolluyorum da biri mi satın alıyor,nasıl satın alınıyor,kazandığım parayı nasıl kazanıyorum,banka hesabıma veya paypal hesabıma mı gönderiyorum ne yapıyorum kısacası site hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Web sitesi,banner,logo,afiş,kapak vs. tasarlıyorum bu arada.

Bunun gibi bildiğiniz Türkçe siteler de var mı veya bunun gibi İngilizce de olsa başka siteler :)

Teşekkürler şimdiden kızlar

Günaydın canım benim kardeşimde lise de okuyor web tasarım ve programcılık bu bahsettigin siteyi kardeşime sordum böyle böyle bi yer var dedim kardeşimde şunu söyledi orası dünya çapında tanınan yani dünyada geniş kitlesi çok olan fakat türkiyede pek tanıyan yok çalışma imkanı zor olur dedi çünkü kardeşimde araştırmış orayı o yüzden ona sordum belki haberi vardır diye haberi varmış çalışma imkanı çok zor olur diyor.

Back
X