• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Frederic Fekkai ürünlerini kullanan var mı?

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.172
6
358
merhaba arkadaslar kuaförlerde satılan L'oriel ürünlerinden kullanıyordum ama pek faydasını göremedim internette arastırırken bu markayı buldum. yorumları okurken üründen cok memnun oldugunu yazmıslar. içinizde kullanan var mı?

internetten siparis verdim. sampuan, sac kremi ve yıpranmıs saclar için protein maskesi, 1 hafta sonra elime ulasır. umarım anlatılan kadar güzeldir. sizlerle paylasırım.

strawberryden siparis etttim normalde cok pahalı i marka ama orda uyguna buldum toplam 3 ürün 100ytl ye geldi. kuaförden L'oriel alıyordum daha pahalıya geliyordu. bide bu markayı deneyecem.

ben de parlatıcı kremini kullanıyorum john frieda ya 1000basar,cok kaliteli bi marka,sarısınım glossing cream die bi ürününü almıstım 5,6 ay once, halen kullanıyorum saclarımı yumusacık pırıl pırıl gosteriyo:sm_cool:

arkadaşlar nerde satılıyor bu ürün?internetten baktım ama satış noktalarını bulamadım.istanbulda nerde bulabilirim.birde hep yabancı yazıyor.türkçe yazan bir sitede bulamadım :(

kızlar protein maskesi süper. sac uclarım cok yıpranmıstı fön cekerken bile kuaför zorlanıyordu. maskeyi sürdük kuaförüm 10 dk buharda bekletti. ve ilk sefer olmasına ragmen yumusacık oldu

kızlar protein maskesi süper. Sac uclarım cok yıpranmıstı fön cekerken bile kuaför zorlanıyordu. Maskeyi sürdük kuaförüm 10 dk buharda bekletti. Ve ilk sefer olmasına ragmen yumusacık oldu

ürünblerinin tam ismini yazarmısın cnm.bende kullanmak istiyorm ama ürün seçemedim

Selam ben de dün sipariş verdim strawberry den,protein şampuanı ve maskesini aldım.kerastase freida ve body shop tan hiç ama hiç memnun kalmadım paralarım resmen çöpe gitti.bu ürünün çok metini duydum.Sevgili Senem81, maskesini nasıl kullanıyosun ve senin saçların ne renk? benim üstsüte röfleler boyalar fönler maşalar derken şu an berbat durumdalar da... :(((

Merhabalar,Ben bugün perma yaptırdım saçlarım çok kötü durumdalar ve saçımı onaracak ürün arayışı içine girdim .senin eski mesajlarını gördüm.frederic fekkai nin ürünlerinden uzun vadede de nasıl sonuç aldın yazabilir misin .Şimdiden teşekkür ederim...

Merhabalar,Ben bugün perma yaptırdım saçlarım çok kötü durumdalar ve saçımı onaracak ürün arayışı içine girdim .senin eski mesajlarını gördüm.frederic fekkai nin ürünlerinden uzun vadede de nasıl sonuç aldın yazabilir misin .Şimdiden teşekkür ederim...

Ben pariste Sephora dan almıştım, Protein Rx shampoo ile Protein Rx maskesini, birde Fekkai Sensitive Scalp şampuanını kullanıyorum. Protein Rx serisi muhteşem, diğer şampuanlarla yıkadıktan sonra tavuk gibi dururken saçlarım, yağ gibi iniyor ve gürleşiyor.. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Back