fransız pencere

ahsenti

sendemi
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
117
4
38
selam bayanlar salonu fransız pencere olan var mı? kullanışlı mı hepnızın fıkrını almak istiyorum

Valla Ben Ilk defa duydum cnm nasil bi sey acaba?
Bu arada Fransadan yaziyorum burda oyle degisik bi tip pencere gormedim)))

Fransız pencereden kastettiğiniz kat kat bölünmüş olması mı yoksa yere kadar uzanması mı bilmiyorum ama yere kadar gelmesini çok şık buluyorum ben camların, hem daha aydınlık olmasını sağlar salonunuzun, ekstra bir zorluk çıkaracağını da sanmıyorum, temizlik vs. konusunda ama site, apartman gibi bir yere taşınıyorsanız, dış cepheden gözüküp apartmanın bütünlüğünü bozacak değişiklikler yaptırmanızı engelleyebiliyorlar, tek problem bu olabilir.

canım netten fransız pencere veya fransız balkon yaz çıkar valla artık burda tüm yenı yapılan evler fransız pencere bizde ev bakıyoruz annem fransız pencere olursa ev kışın soğuk olur diyor suan evımız normal pencere. bide bu pencere zaten fransadan gelmiş o yuzden fransız pancere denılıyor

evet canım boydan boya pencere bız suan ev bakıyoruz annem cok soğuk olur dıyo daha önce kullanmadığımız ıcın soryorum

Baktim cnm internetten Hémen ama hic duymamistim ve buralarda pek cok yaygin degil yani klasik Pimapenler yaygin mesela benim camlarim degiscek surgulu model su an pimapen yapcaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…