Yuhanna ♥ Shimmer Gold ♥ Kayıtlı Üye 17 Eylül 2007 739 2 96 Diğer 19 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi vantuzz #21 Ben senelerdir yaptığım için artık o kadr alıştım kii,yapa yapa usta oluyosunuz her türlüsünü direk ojenin fırçasını kullanarak yaparım ben,arabada giderken bile yaparım :)
Ben senelerdir yaptığım için artık o kadr alıştım kii,yapa yapa usta oluyosunuz her türlüsünü direk ojenin fırçasını kullanarak yaparım ben,arabada giderken bile yaparım :)
puccalicious Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2010 43 1 46 İstanbul 27 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi vantuzz #22 esmerburcu .!.: ben böyle yapınca darmadağın oluyor hiç güzel durmuyor,ben bitik bir keçeli kalemi beyaz ojeye batırarak yapıyorum cok iyi sonuc alıyorum Genişletmek için tıkla... bu da gayet mantıklıymiş alkisalkisalkis
esmerburcu .!.: ben böyle yapınca darmadağın oluyor hiç güzel durmuyor,ben bitik bir keçeli kalemi beyaz ojeye batırarak yapıyorum cok iyi sonuc alıyorum Genişletmek için tıkla... bu da gayet mantıklıymiş alkisalkisalkis