• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fransız manikürünü ince yapamayanlar için benim yöntemimm

vantuzz

böğürtlen
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
206
0
96
35
Ankara
arkadaşlar ben pek ince yapamıorm bu işi.o yüzden kalın sürüorm sonra da tırnaklarımı kesiorm biraz :teytey: haliyle istedğm inceliğe gelio

diğer bi yöntemim tırnaklarım kısaysa falan yine kalın çekiorm hatta eğri de çekiorm sorun deil.sonra kulak pamuğunu asetonla ıslatıp istediğim inceliğe kadar siliorm.ince çekilmişi gibi oluo bildiğin harikaaa :hooray:

bende sıyırarak yapıyorm hiç yapamazdım önceden allah razı olsun bu yöntemi kesfedendenzemuszemus

Ben elımın bır kosesıne azıcık ojeyı damlatıyorum sonra tırnagımı damlaının ustunde cevırıyorum mukemmel oluyor

Evet bende bant yapıştırıyorum, istediğim inceliği ayarlıyorum ona göre uçta bir pay bırakıyorum beyaz ojeyi gelişigüzel sürüyorum, o kuruyunca bantı yavaşça sıyırıyorum, üstüne de bir 319, tamamdır!

nasıl oluyo ben anlamadımda acaba benmi yanlış yapıyorum ben tırnak ucuma beyaz sürüp sonrada 319 sürüyorum sizin dediğiniz bantı yapiştırınca tırnak ucuna sürülmüyormu yani

nasıl oluyo ben anlamadımda acaba benmi yanlış yapıyorum ben tırnak ucuma beyaz sürüp sonrada 319 sürüyorum sizin dediğiniz bantı yapiştırınca tırnak ucuna sürülmüyormu yani

Yok şekercim, senin kafan karışmış biraz :)
Şincik şöyle oluyor; bantı ufak bir miktar kes sonra al onu, tırnak ucunu açık bırakacak şekilde yapıştır tırnağına.
Yani tırnak dibin ve tırnağına yapıştırmış oluyorsun bantı, uçlar açıkta kalıyor.
Çok geç saat olmasaydı fotoğraflayıp anlatırdım emmee vakit çok geç, dur bakayım netten bulursam öyle bir foto editlerim bu mesajımı.
Çüüüz

Böyle hazır bantlardan buldum internette ama sen aynen bu mantıkla evdeki seloteyp bantlardan yahut elektrik bantlarından yapabilirsin, oldu mu şimdi kuzucuk? zemuszemus

Eklentiler

• $goldenrosefrench2.jpg
    $goldenrosefrench2.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 76
Yok şekercim, senin kafan karışmış biraz :)
Şincik şöyle oluyor; bantı ufak bir miktar kes sonra al onu, tırnak ucunu açık bırakacak şekilde yapıştır tırnağına.
Yani tırnak dibin ve tırnağına yapıştırmış oluyorsun bantı, uçlar açıkta kalıyor.
Çok geç saat olmasaydı fotoğraflayıp anlatırdım emmee vakit çok geç, dur bakayım netten bulursam öyle bir foto editlerim bu mesajımı.
Çüüüz

tmm anladım yaa kafam hazır frenc seti diye görmüştümde beyaz incecik bantklar vardı ondan karıştı teşekkürler

ben kağıt bantla yapıyorum kızlar:hulya: hem tırnaklarımda diğer bantlar gibi yapışkanı kalmıyo

Back