• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransız Manikürü

nazlxixcan156

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.820
3
116
Kars
fisfisfisMerhaba ben Fransız Manikürünü çok seviyorum.bunun için kullanabileceğim oje rengi- numarası önerebilrmisiniz?Şimdiden teşekkürler....:enbuyukkk:

flormar 319 ve 300 numara
300 ü tırnak uclarına sürüyosun
319 u tırnak üstüne :icecream:

ben dün aldım , flor mar ,set halinde , 310 ucuna , 319 üzerine , cila en üste , setin içinde kağıtlar da var, yapışkanlı kolaylık için , 3.95 ytl , beğendim güzel.

ben bi ara bu french işine kendimi epey kaptırmıştım..yoğun uğraşlarım sonucu süper bi ikili buldum..flormar 300 ve 006 renkleri..06 uca 300 ise üste sürülcek..kalıcılık ve parlaklık içinse parlatıcı en üste..bu iki renk birbirinden kopuk değil yani beyazlık tonları yakın..ben ölelerini daha çok sewiyorum..bi kutu içinde set halindede satılıyor biliyosunuz ama o renkler hoşuma gitmiyor..uçtaki beyazla üstündeki beyaz tonlarının arasında epey fark oluyor..benim dediğim renkleri bi deneyin..herkes çok beğeniyor...

canlarım herkese teşekkürler.ben kuruyan ojeleri atınca renk numaraları da kaybettiydim.yazdıklarınızı not aldım yarın alışveriş sonrası hemen yapıcam...
Güzel ve sağlıkla kalmak dileğiyle............

kozmetiklerden alabilirsin

Bakımlı, doğal, sade görünümlü tırnaklar için FRANSIZ MANİKÜRÜ;

Fransız manikürü yapmak istiyor ama sürekli güzellik salonuna gitmek size zor geliyorsa işte evde kendi başınıza Fransız manikürü yapmanın yolu!

Uygulama : Önce şeffaf oje, ardından tırnak beyazlatıcı sürün ve son olarak da Fransız Manikürü / Cila uygulayın.

1881-1 : Rose Candy (Şeker pembemsi gül rengi ile kusursuz tırnaklar)

1881-2 : Beig Candy ( Bej rengi Fransız Manikürü ile tırnaklarınıza doğal bir görünüm kazandırın)

bence bunlara gerek yok ben sadece rakı beyası deıdgımıs ojeyı kullanıorum uclarına once kuruduktan soora da ınce bı kat uzerıne ya da sadece cıla deneyın daha doğal duruo kırec beyasını hıc sevmıomm ben sırıtıyoo bence

Back