Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
fisfisfisMerhaba ben Fransız Manikürünü çok seviyorum.bunun için kullanabileceğim oje rengi- numarası önerebilrmisiniz?Şimdiden teşekkürler....:enbuyukkk:
ben dün aldım , flor mar ,set halinde , 310 ucuna , 319 üzerine , cila en üste , setin içinde kağıtlar da var, yapışkanlı kolaylık için , 3.95 ytl , beğendim güzel.
ben bi ara bu french işine kendimi epey kaptırmıştım..yoğun uğraşlarım sonucu süper bi ikili buldum..flormar 300 ve 006 renkleri..06 uca 300 ise üste sürülcek..kalıcılık ve parlaklık içinse parlatıcı en üste..bu iki renk birbirinden kopuk değil yani beyazlık tonları yakın..ben ölelerini daha çok sewiyorum..bi kutu içinde set halindede satılıyor biliyosunuz ama o renkler hoşuma gitmiyor..uçtaki beyazla üstündeki beyaz tonlarının arasında epey fark oluyor..benim dediğim renkleri bi deneyin..herkes çok beğeniyor...
canlarım herkese teşekkürler.ben kuruyan ojeleri atınca renk numaraları da kaybettiydim.yazdıklarınızı not aldım yarın alışveriş sonrası hemen yapıcam... Güzel ve sağlıkla kalmak dileğiyle............
bence bunlara gerek yok ben sadece rakı beyası deıdgımıs ojeyı kullanıorum uclarına once kuruduktan soora da ınce bı kat uzerıne ya da sadece cıla deneyın daha doğal duruo kırec beyasını hıc sevmıomm ben sırıtıyoo bence