• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransız Manikürü Genel Bilgi

Tarrcinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
617
4
118
36
Ankara
2lwqjc1.gif

-tırnaklarınızı küt olarak törpüleyin

-tırnağı güçlendirmek ve ojenin ömrünü uzatmak için tek kat besleyici cila sürün (1)

-kolaylık olması için tırnağın uç kısmına bantla sınır belirleyin (2)

-bantla belirlenen kısma mat beyaz oje sürün ve bantları yavaşça çıkarın (3)

-pamuklu çubukla parmağa bulaşan yerleri temizleyin

-beyaz ojenin dağılmasını önlemek için ojenin tamamen kuruduğundan emin olunca tırnağın tamamına bir kat bej, pembe gibi doğal renkte oje sürün (4)

-son olarak ojeniz kuruduktan sonra cila uygulayın (5)

fingertoenails.jpg

Son düzenleme:
lapitak krem tırnak çatlamalarına kırılmalarına karşı da etkiliymiş sanırım.. benim tırnaklarım uzattığımda soyulabiliyo bazen canımm :sm_confused: sence bunun için işe yarar mı o krem :uhm:

bence beyazını çok geniş sürünce güzel durmuyoo tırnak azıcık uzun olunca hoş duruyo ben kuaförde yaptırıyom çünkü evde sol elime yapıyom sağ elime yapamıyom çok orantısız oluyoo keşke kuaför bi abllam olsaydı :teytey:

de mi ama:) manikür pedikür saç makyaj.. ohh ne rahat olurdu :sm_cool: evet ben de çok uzun tırnakta beğenmiyorum itici duruyo a.s

mrb hanımlar.. sally hansen, sephora gibi markaların fransız manikürü kalemlerini deneyen, memnun kalan var mı içinizde??

P119704_hero.jpg

Kizlar bende genelde fransiz manikürü yaparim artik elim öyle alişmişki düğünümde bile kendim yaptim.

YARIN RESİM GETİRİRSEM EKLEYİM BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ

bende hiç manikür yaptırmadım haftaya pazar yaptırmayı füşünüyorum.benimde fransız manükürü çok hoşuma gidiyor.tırnaklarım biraz daha uzarsa yaptıracam.eğer hafta sonuna kadar dayanamayıp kesmezsem eğer tırnaklarımı.fazla uzun tırnak benimde hoşuma gitmiyor.

bu resimdeki çok zarif durmuş bence, işaret parmağının tırnağına biraz daha ince sürmüşler ama... tam kararında uzunluğu a.s

2bb1n9.jpg

evet gerçekten hoşmuş fotoğraftaki. keşke bende yapabilsem kendime. sola yapıom sağ elime yapamıom.

fotoğraf şahane gerçekten.tam benim istediğim gibi.çok şık duruyor.sağ elim iyi oluyor yapınca ama sola yapamıyorum solak olduğum için:(

kızlar baana bu ojelerin numaraların verebilirmisiniz beyaz ve rakı beyazı sanırım..tarçının ekledigi fotodaki rakı beyazı çok hoş meselaa..bana yardım edin lütfen siz hangi marka kullanıyosunuz

Back