Görüntü henüz oturmadı kaç tane yaptırmıştı acaba 2 2 ise düşer.Benim annem ip askı yaptırdı. Ailecek aşırı takıntılıyız bu estetik konusunaama geri düşüyor bazı doktorlarda deride çekilme oluyormuş. Ben yine de endoskopik çekme öneririm
:) Biliyorum ama niye onca insan ona gidiyor bilmem pandemi de bende gittim içeride bekleyenler vardı.Eski hastaları da arayıp randevu alıyorlardı öngörüşme yaptım 1 hafta öncede ip askısını yaptırdım Mehmet Hocaya.Teşekkür ederim gene de uyarınız için.Başka bir arkadaşımda yaptırmıştı zaten onda görünce bende buraya yazmıştım onun ipler oturunca bende gitmeye karar verdim.Mehmet akgunden uzak durun bir suru sikayet var fake yorumlar gorseller. Forumda sabikali bir doktor
Yaptirdinizmi aski ben yarın yaptıracağım çok korkuyorum ama yinede çekiyor bu konu beni3 sağ 3 sol olmak üzere 6 tane yatırmayı düşünüyorum.Mehmet Akgün le görüştüm fotoğraflar çok güzeldi biraz daha araştırmayı düşünüyorum.Önümüzdeki hafta bi kaç yere daha gideceğim nasip olursa yaptıracağım var mı ip askı yaptıran?Yanaklarım için düşünüyorum yanlarda gıdıya doğru sarkmalarım başladı. Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.Bir de kalıcılığı ne kadar eskiden yaptıranlar yazarsa için daha rahat olacak burda ki konular yetersiz geldi benim için.
Son durumunuz nedir iyilestinizmi görsel olarak mutlumusunuz yarın bende olacağım korkuyorum:) Biliyorum ama niye onca insan ona gidiyor bilmem pandemi de bende gittim içeride bekleyenler vardı.Eski hastaları da arayıp randevu alıyorlardı öngörüşme yaptım 1 hafta öncede ip askısını yaptırdım Mehmet Hocaya.Teşekkür ederim gene de uyarınız için.Başka bir arkadaşımda yaptırmıştı zaten onda görünce bende buraya yazmıştım onun ipler oturunca bende gitmeye karar verdim.
Ne kadara yaptırdınız? Kalıcı olacak mı?3 sağ 3 sol olmak üzere 6 tane yatırmayı düşünüyorum.Mehmet Akgün le görüştüm fotoğraflar çok güzeldi biraz daha araştırmayı düşünüyorum.Önümüzdeki hafta bi kaç yere daha gideceğim nasip olursa yaptıracağım var mı ip askı yaptıran?Yanaklarım için düşünüyorum yanlarda gıdıya doğru sarkmalarım başladı. Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.Bir de kalıcılığı ne kadar eskiden yaptıranlar yazarsa için daha rahat olacak burda ki konular yetersiz geldi benim için.
Eğer bilinçli ellerdeyseniz emin olun sonuç sizi de mutlu edecek.Ben görüntüden çok memnunum ve mutluyum Mehmet Bey oldukça başarılı bu kadar olacağını ben bile tahmin etmemiştim.Son halimi yüklüyorum umarım iyi geçmiştir.Son durumunuz nedir iyilestinizmi görsel olarak mutlumusunuz yarın bende olacağım korkuyorum
çok güzel olmuş güle güle kullanınMehmet Bey 2 yıl dedi arada rutuş attırmayı düşünüyorum kalıcılığını uzatmak için.Toplam botoksla 6.750 tl ödedim ama değer son durumumu ekliyorum iyice yerleşti ipler.Şişlik vs hiçbir şey kalmadı kendime baktıkça mutlu ediyor beni.
Teşekkür ederim 40 yaşındayım canımçok güzel olmuş güle güle kullanın
yaş kaç diye sorsam ayıp olurmu