Fransız Dantelli Gelinliğimi Satıyorum./Satış durdurulmuştur..

eriksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
22
2
Herkese merhaba,
1500 TL'ye yaptırdığım gelinliğimi satıyorum.
Bedeni 38-40 bununla birlikte sırt kısmı iple bağlamalı, dolayısıyla bir alt ve üst bedene de uygun olabilir. Tarlatanı, gelin çiçeği ve saç süsü çiçeği ile birlikte satıyorum.
Kuru temizlemesini yaptıramadım.
Fiyatı 700 TL.

Ayrıca bir de pembe elbise ekliyorum, kına eğlencemde 1 defa giydim. Fiyatı kargo dahil 150 TL.

"Pazarlık sünnettendir."

Eklentiler

• DSC09089.JPG
    DSC09089.JPG
    159,2 KB · Görüntüleme: 211
  • DSC09146.JPG
    DSC09146.JPG
    265,9 KB · Görüntüleme: 198
  • DSC09158.JPG
    DSC09158.JPG
    303,8 KB · Görüntüleme: 204
  • DSC09177.JPG
    DSC09177.JPG
    368,9 KB · Görüntüleme: 215
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 216
  • IMAG0228.jpg
    IMAG0228.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 165
  • IMAG0229.jpg
    IMAG0229.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 163
  • IMAG0230.jpg
    IMAG0230.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleme:
fıyatınız cok yuksek pıyasada uzerıne 200 tl koyulup alınabılecek çok gelınlık var ve aldığınız fıyatın yarısı bıle değil koydugunuz rakam k bakmayın ama bu fıyatla satmanız ımkansızzzzz...

mineserkan123 merhaba,
Anlıyorum, forumda da yeniyim. Doğrudur dedikleriniz ama 200 tl civarı fiyatlara bırakmam imkansız. Kaldırayım o zaman ne yapayım :KK43:

mineserkan123 merhaba,
Anlıyorum, forumda da yeniyim. Doğrudur dedikleriniz ama 200 tl civarı fiyatlara bırakmam imkansız. Kaldırayım o zaman ne yapayım :KK43:
Canım en azından 500 yaz yanı ,ben burada ıkı tane gelınlık ,bir tane tuvalet sattım :) göz korkutmayan rakamlarla basla derım tabı senın fıkrın yınede saygı duyuyorum canım

Ben de 3000liraya izmirde ünlü bir moda evinde diktirdiğim tesettürlü gelinliğimi satmayı düşünüyorum. Fransız dantelli arkası bele kadar inci düğmeli kapalı yaka ve tek parça yani bolerolu fln değil. Sadece nikahta kapalı mekanda 1defa kullanıldı.

Alycn merhaba,
Gelinliğini satmak istiyorsan bir konu açarak oradan satışını açmalısın, şu anda benim konumda yazıyorsun. Kendi konunu açarsan, ilgilenen kişiler senin verdiğin bilgilere daha rahat ulaşır, buraya koyduğun detayları ise sadece benim konuma girdikleri zaman görebilirler. Sayfanın en üstünde konu aç bölümü. Sevgiler

Ama
Alycn merhaba,
Gelinliğini satmak istiyorsan bir konu açarak oradan satışını açmalısın, şu anda benim konumda yazıyorsun. Kendi konunu açarsan, ilgilenen kişiler senin verdiğin bilgilere daha rahat ulaşır, buraya koyduğun detayları ise sadece benim konuma girdikleri zaman görebilirler. Sayfanın en üstünde konu aç bölümü. Sevgiler
admin kapatıyor konuyu ay ı başlıkla konu acilmiştiryaziyor? Cvbnz için teşekkürler

Farklı bir isimle açmayı denediniz mi? Neden böyle bir sorun olmuş anlamadım.

X