Fransız danteli

ezgimcim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
63
0
36
Diğer
slm..
Fransız danteli salon takımları çok hoşuma gidiyor.Yaşadığım yerde bulduklarım çok pahalı.İntennette LA DANTELA diye bir sitede buradakilerden daha iyi fiyatlı olanlarını buldum.Yalnız netten sipariş verdiğin ürünü yakından göremediğin için kalitesinden de emin olamıyorsun.Fransız dantellerinin çok iri delikli olanıda var gelin duvağı gibi olanıda.
Netten ,özellikle LaDanteladan sipariş verip memnun kalan,ya da İstanbulda oturan ve bizzat oradan alışveriş yapan varmı?Kalitesi nasıldır ürünlerinin?Aklıma size sormak geldi.
Bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim :)

ya sımdı sıteyı ınceledım de guzel şeyler varmıs ama ne kadar kalıtelı o tartısılır :)
benımde aslında oda takımına ıhtıyacım var gecenlerde bı perdecıye gıttım perde bakmaya .perdecı bana ıstersenız beyendıgınız perdeden ortuler yapabılırız dedı bende bı perde beyendım siyah ,gri ve gümüş desenler var koltuklarımın rengınde .
bu perdeden parclar kestırıp kenarlarınada boncuk geçirttim oda takımı yaptım .
fena da olmadı .
öyle çok süperrr bişi degıl ama şimdilik işimi görücek

Eğer fiyat önemli değilse alexandre provence var istanbul bebekte ve Bursada.İstanbulda damask,gül güler de de bu tarz ürünler var.Ayrıca Kervan'da ve Lİnens de de çok şık fransız dantelli takımlar var.Kervan diğerlerine göre çok daha ucuz ben dün sordum Üsküdardaki Kervana 78 tlye runner var fransız dantelli.

Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.
Yaşadığım yerde de var fransız salon takımları .İyi gibi görünenlere 350 -450 arasında fiyat söylediler.85 tl ye de var ama çok iri delikli ve işlemeleri çok kötü.Verdiğim sitedekinden emin olabilsem 129 ya da 99 olanlardan birini söylicem..Bi de burda 85 olanlardan çıkarsa diye korktum .Bilen varsa diye yardım istemiştim.Beğenmessem para iadesi diyo ama bilmiyorumki güvenilirmi ...

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama söylediğiniz takımların daha güzeli ve uygun fiyatlısı eminönü çarşısında var.

Keşke gelebilsem oralara.Ama malesef ancak netten bakabiliyorum işte.Uygun fiyatlı olanları görünce burdan alasım gelmiyo hiç.Ama çok ta hoşuma gidiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…