Fransız askısını seda sayan yapmıştıı inanılmazz değiştirdi ama hiç beğenmedim son haliniiMerhaba arkadaşlar,
İstanbul'da bu iki işlemden birini, Fransız askısı veya yanak dolgusu yaptırmak istiyorum, sizce hangisi daha etkili olur.
Ayriyeten memnun kaldığınız doktorları tavsiye ederseniz çok sevinirim.
Malesef tatlım hiç bir fikrim yok benim de onun için bişey diyemeceğim umarım istediğin sonucu alırsın Biraz daha araştır aceleye getirme derim kısacaMerhaba arkadaşlar,
İstanbul'da bu iki işlemden birini, Fransız askısı veya yanak dolgusu yaptırmak istiyorum, sizce hangisi daha etkili olur.
Öncelikle neye ihtiyacınız olduğunu görmek gerekir. Ciddi bir sarkma varsa dolgu istenen etkiyi vermez. Hafif bir elastikiyet kaybı varsa, dikkati yüzün üst kısmına çekmek ve kaybolan hacmi geri kazandırmak için dolgu iyi bir seçenektir. Yıllardır botox, dolgu yaptıran biriyim (sanırım 10 yıl oldu) Fransız askıyı 50 yaş öncesi ciddi bir problem yaşamadıkça düşünmem…Merhaba arkadaşlar,
Doktorumu da yazayım, Sevil Güçer. Bağdat caddesinde kliniği var, öneririm…Merhaba arkadaşlar,
Fransız askısını, kapı arkası askısı olarak anlayacak kadar bilgisizimMerhaba arkadaşlar,
Zor bı karar kırışıklıklar varsa Fransız askısı ...Merhaba arkadaşlar,
Canım biz ne desek boş. Sen kendin yüz şekline göre karar vericeksin. Hangisi yüzüne uygunsa onu yaptırıcaksın. Benim şahsi fikrim böyle şeyler yaptırmamak ama. Herkes istediğini yapmakta özgür tabi. İşallah doğru kararı verirsiniz.Merhaba arkadaşlar,
Hiçbir fikrim yok canım çünkü ilgim yokMerhaba arkadaşlar,
Afedersiniz merak ederek soruyorum, merakımı bağıslayın. Fransız askısının kalıcılıgı max 3 ay mı? Yani bundan uzun bir süresi bulunmuyor sanırım? Bir yerlerde 2-3 sene kalıcılığını okumuştum.tehlikesiz ama kalici olmayan kesinlikle etkisi birinci ayin sonunda azalacak ve 3 aya kalmayacak bir degisim istiyorsan; fransiz aski.
cok riskli gene kalici olmayan etkisi max 3 aya gececek bir degisim istiyorsan ; yanak dolgusu.
her ikisini de yaptirmis biri olarak diyorum ki;
yanak ,yuz ,kas, goz alti vs vs yuze dair her ne probleminiz var ise; tek cozum cerrahi mudahaledir.
cerrahi harici tum islemler para tuzagidir, gecicicdir, risk doludur.
tek cozum icerden girmek, dusmus dokuyu icerden asmak ,dikmek icerden sabitlemektir.
haaa dersen ki isim cok acele cok gecici cozum istiyorum,eee param da var o zaman elbet fransiz askisi derim.
Askı diyince elbiselerime daha fazla askı geliyor aklıma malesefMerhaba arkadaşlar,
Fransız askısı tüm yüzü kaldırmak için diye biliyorum ama onda da belli bir yaş kriteri var. Örn 50+ gibi.Merhaba arkadaşlar,
Çok doğru. Tam olarak kesinlikle katılıyorum. Sarkma varsa tek çözüm cerrahi. Askı olayı para tuzağı. Ayrıca askının etkisi geçince cildin daha çok sarkacağına ve elastikiyet kaybına yol açacağına inanıyorum. Askı olayı hep vardı. Şimdi adı oldu fransız askısı. Baby face yok efendim gençlik aşısı daha başka saçma isimler...Bunların da hepsi hyaloronik asit dolgusu. Liposakşın da her yıl başka isim takılıyor. Ama hepsinin işlevi aynı. Bunlar pazarlama tuzağı. Şimdilerde soğutarak zayıflama çıkmış onun da adı farklı. Bu da yıllar önceki ultrashappe. Etkisi sıfır. Plazma pen diye bir şey çıktı. O zaten yasaklanmalı. Instagramda sözde güzellik salonu var. Kadın memelere bile plazma pen yapıp yakıyor. Nasıl kontrolsüz bir ülkeyiz dehşet içindeyim.tehlikesiz ama kalici olmayan kesinlikle etkisi birinci ayin sonunda azalacak ve 3 aya kalmayacak bir degisim istiyorsan; fransiz aski.
cok riskli gene kalici olmayan etkisi max 3 aya gececek bir degisim istiyorsan ; yanak dolgusu.
her ikisini de yaptirmis biri olarak diyorum ki;
yanak ,yuz ,kas, goz alti vs vs yuze dair her ne probleminiz var ise; tek cozum cerrahi mudahaledir.
cerrahi harici tum islemler para tuzagidir, gecicicdir, risk doludur.
tek cozum icerden girmek, dusmus dokuyu icerden asmak ,dikmek icerden sabitlemektir.
haaa dersen ki isim cok acele cok gecici cozum istiyorum,eee param da var o zaman elbet fransiz askisi derim.