fransadaki hanimlar ermeni tasarisi hakkinda ne düsünüyorsunuz

seyda_66

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.245
44
selam kizlar fransaya cok kizginim ama ne yaparsa kadinlar yapar bence
benim düsüncem fransiz mallarini almiyalim
6 ay boyunca bankada türkler para koymayip ceksinler
yani sesiz direnis baslatin yaaaaaa bir seyler yapinnnn
sanki ölü topragi serpilmis gibi hic sesimiz cikmiyor
sosyal agdan örgütlenip bankalardan para mallarina ambaryo uygulayalim
bir seyler yapalimmmmm
ben avusturyada yasiyorum
ben fransiz parfüm kremler almamayla basladim bugünden sonra almiyacam hadi kizlar birleselimmmm

valla dünkü türk mitingine katılanları gururla seyrettim ben ,Türkiye'den hepsine selamlar.Şu anda en çok yapmak isteyeceğim şey parise gidip ermeni soykırımı yoktur,camilere doldurulup yakılan atalarıma katil dedirtmiyorum diye bağırmak.

Fransada yasayipta fransiz mali bisey almamak mumkunmu sence?

niye böyle düsünüyorsun bir seyler yapmali ben fikrimi söyledim sende fikir üret sadece fransada yasiyorum demekle olmuyor
her fikre acigiz öyle olmaz böyle olur de sende hayir diyince kendini kapiyorsun yani hic bir sey yapmiyalimiiii

herkes boykot diyor ama içten içe tekrar başa dönülüyor ne yaparsak yapalım yaprak kımıldamaz.Fransada yaşayan akrabalarım umurlarında bile değil boykot diyorlar o yuzden cabalamak anlamsız

valla dünkü türk mitingine katılanları gururla seyrettim ben ,Türkiye'den hepsine selamlar.Şu anda en çok yapmak isteyeceğim şey parise gidip ermeni soykırımı yoktur,camilere doldurulup yakılan atalarıma katil dedirtmiyorum diye bağırmak.

bende öyleeeee bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir
vatan ugrunda ölen varsa vatandir
canakkalede ölenler yok malarimiz yok canimiz deseydi simdi ne vatan olurdu nede bizler yurt dislarinda rahat yasardik vatan sag olsunnnEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
sadece iki fransiz mali almayi verirde türk mali alirim her yerde türk mallari varrr

bende moskovadayım ama fransız mallarını artık kullanmıyorum. bir kişi bir kişidir bence. internette ilginç bişi görmüştüm sizinlede paylaşayım kızlar
$1g2ul.jpg

herkes boykot diyor ama içten içe tekrar başa dönülüyor ne yaparsak yapalım yaprak kımıldamaz.Fransada yaşayan akrabalarım umurlarında bile değil boykot diyorlar o yuzden cabalamak anlamsız

evet öyle her kez boykot felan diyor basa dönülüyor bence kadinlar yapmaya baslarsa her kez uyar kadinlar bos ver amannnnn derse
hic bir sey olmazzzzzz :18::18:

Bu yapılanlar resmen diktatörlük canım halka zorla kabul ettiliriyo Fransa halkına gerçekten kendimizden başka kimsemiz yok

türkiyeye böyle bir seyler söyleyince icim cizzzzz ediyor
vatan yahu baska bir sey deyillllll
allahlarindan bulsun fransizlarrrr

evet öyle her kez boykot felan diyor basa dönülüyor bence kadinlar yapmaya baslarsa her kez uyar kadinlar bos ver amannnnn derse
hic bir sey olmazzzzzz :18::18:

kesinlikle haklısın canım,herkesteki düşünce nasıl olsa benden başka kimse boykot etmeyecek ben tek başıma yapsam ne olacak ki düşüncesi.Ama maalesef en tehlikelisi de bu.Bu şekilde hiçkimse bişey yapmayı denemiyo bile.

bende moskovadayım ama fransız mallarını artık kullanmıyorum. bir kişi bir kişidir bence. internette ilginç bişi görmüştüm sizinlede paylaşayım kızlar
Eki Görüntüle 332610

Bu tip şeyler benim hiç hoşuma gitmiyo ya,zaten 'bu köpekler ve ...lar giremez' kalıbı da ilk defa Türkler için kullanılmıştı Avrupalılar tarafından.

bence kadinlar kendine güveniyorsa inandigi seydede hakliysa tek basinada olsada basarir
bak kadin türklerin ermeniye soykirim yaptigina inamis dogru olmasa bile
fransa meclisinden gecirmis bizde fransa mallarini almiyacagimiza inanirsak
tek kiside olsa her seyi yapar benim gücüm sadece krem parfüm almamaya yetiyor baskasida baska seylere gücü yeter
tek tek olsada bir kücükk ben ümidimi kesmiyorum bence her kadin az cok destekler

Selam kizlar...Haklisiniz boykot tum dunyada olmali tabi elimizden geldigince tepkimizi gôstermeliyiz onlara ve bu kisa süreli olmamaliki zararinin farkina varsinlar...Bende krem parfüm disinda baska seylerde almamaya çalisiyorum ama Sympathique arkadasimizinda dedigi gibi fransada yasayipta hiç fransiz mali almama gibi bir sey mümkün olmuyor gerçekten...Bir yerde mecbur kaliyoruz bazi mallari almaya...Mesela oglum 2 yasinda pampers kullandim hep simdiye kadar ,diger bezler hep sizdiriyor islak kalkiyor çocuk gece yataktan hastalaniyor...Dolayisiyla kuru tutani tercih etmek durumundayim bende o da pampers :KK43:(

Gerçekten Türk halkinin basina gelen bu olay çok üzücü ve assalayici bir olaydir...Heleki dün haberlerde ermenilerin senato binasinin önünde bekleyip sonucu veren adamin "on a gagné " demesiyle sevinç çigliklari attiklari an beni derinden yaraladi inanin...:KK43::KK43:O tablo hç gitmedi gözümün önünden tûm gece...:KK50::KK50:Sanki bir savas içerisindeydik onlarla...Neymis efendim bu olay Ermeni-Fransiz taihine altin harflerle yazilacakmis...Bence Fransa bu yaklasimiyla Ermenistanida küçük düsürmüstür ve kendi tarihini savunamayan bir ülke haline sokmustur...Sanane geçmiste iki ülke arasinda yasanmis bitmis olan savastan sen kimsin? Her iki ülkedende ölenler olmadimi sanki bizim hayatini kaybeden atalarimizin hesabini kim verecek o zaman bu soykirimsa...Hersey karsilikli yapildi iki taraftanda ölenler oldu...Ne geregi var böylesi aptalca bir yasa ugruna iki ülkeyi ve vatandaslarini birbirine kirdirmaya,küstürmeye??Aslinda çok geregi var degilmi yoksa kaç ermeni oy vericektiki sana ama simdi 350.000 oy cepte iste tek neden bu!!!!!

kızlar bu sabah haber izliyordum spiker boykot konusunda aynen şöyle dedi. 'tamam boykot yapalım. türkiyede dnya kadar alışveriş merkesi var bunların bir çoğu fransız. tamam buralara gitmeyelim arabalarına binmeyelim ürünlerini kullanmayalım. peki ya orda çalışan türk işçiler ne olacak? işsizmi kalacak? aslında hiç laubali olmayalım biz kendimizden emin değilmiz?'

sanırım haklı:KK51:

Kesinlikle yetkililerin yerinde olsam ülke sınırları içerisine dahi sokmazdım fransız ürünlerini..Loreal den başka ürün kullanamazdım ama bıraktım almayı herkez üzerine düşeni yapsın birtek benimlemi olcak diye düşünmeyin hanımlar..ha bide BOYKOT kelimesini kullanmayın oda fransızca kökenli bir kelimeydi bildiğim kadarıyla:KK1: Blinçli olalım arkadaşlar aldığımız ürünlerin vatanına bakalım barkot numaralarından kontrol edelim..

kızlar bu sabah haber izliyordum spiker boykot konusunda aynen şöyle dedi. 'tamam boykot yapalım. türkiyede dnya kadar alışveriş merkesi var bunların bir çoğu fransız. tamam buralara gitmeyelim arabalarına binmeyelim ürünlerini kullanmayalım. peki ya orda çalışan türk işçiler ne olacak? işsizmi kalacak? aslında hiç laubali olmayalım biz kendimizden emin değilmiz?'

sanırım haklı:KK51:

Bu seferde hiç tepki göstermediler , demekki yapmislar derler....

keske boykotu becerebilsek. ama fransada yasayip da fransiz urunlerini kullanmamak gibi bir secenegimiz yok.
fransda yasamaya baslayinca israil, amerikan mali olmasin fransiz mali olsun dedik. dogru duzgun, ciddi ciddi boykot edebilmemiz mumkun mu?
yani yukari tukursen biyik, asagi tukursen sakal vesselam..

Son düzenleme:
X