Evet bu kadar önemliydiŞaştım kaldım. Bu kadar mı önemliydi bir Fransız markasından alışveriş yapmak? :)
Peluş kürk canımUmarim yardim eden biri olur . Merak ettim cok nadide bir parca olmali.
Hangi siteden aldın? Arayıp sorayım istersenKızlar merhaba. Şimdi konuyu kısaca özetleyeyim; Aralık ayında bir fransız giyim markasından online alışveriş yaptım. Ancak firma TÜRKİYE AB üyesi olmadığı için buraya gönderim yapamıyordu bende Kıbrısta yaşayan bir arkadaşımdan rica ettim bana bir adres vermesi için. Kendisi de çalıştığı için sürekli evde olabilecek bir arkadaşının adresini verdi oraya sipariş verdim. Ancak ilk sipariş kayboldu diye mesaj gönderince firma bende yeni sipariş verdim.
Paket gelmiş KKTC paket postanesinde bekliyor ama alacak kişi Türkiye de ailevi sorunlar nedeniyle ulaşamıyoruz.Yasaya göre alıcı olmadığında paket üzerinde gönderici firma yetkili olduğundan firmanın bir mail atması gerekiyor KKTC postanesine başka birine teslim edilmesi için... Ancak firmaya defalarca mail atmama rağmen dönüş olmadı. Müşteri hizmetleri numarası var ancak ben Fransızca bilmiyorum(((( Maili ingilizce attım ama sanırım Fransızca konuşarak derdimi anlatabileceğim.Şimdi bu konuda bana yardımcı olabilecek iyiliksever bacılarım bana özelden ulaşırsanız duacınız olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?