Fransada tüp bebek hakkında bilgi svp

mesela nelerini ogrenmek istiyosun?

Açıkcası herşeyi...sistem nasıl işliyor hiç bilmiyorum.zaten Fransızcada bilmiyorum..

Eşimin işi nedeniyle Lyondayız.bu süre içinde Tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz.

tm sağlık sigortalarımız var.

en önemli olan ilk aşama iyi bir merkez bulmak sanırım.www.worldwideivf.com
bu sitede Lyonda 4 tane ivf merkezi olduğu gözüküyor ama hangisi en başarılısıdır bilmiyoruz.

Canım sen Fransada yaşıyorsun sanırım.yardımcı olursa çook sevinirim...google translate kullanmaktan bi hal oldum.

sizin sorununuz ne tam olarak doktora basvurdunuzmu tum test ve incelemeler yapilip ivf ye karar verildimi? buna doktorunuz karar verecek oncelikle daha sonra uygulama..belkide ilac tedavisi veya inseminasyonlada hamile kalabilirsin...

sizin sorununuz ne tam olarak doktora basvurdunuzmu tum test ve incelemeler yapilip ivf ye karar verildimi? buna doktorunuz karar verecek oncelikle daha sonra uygulama..belkide ilac tedavisi veya inseminasyonlada hamile kalabilirsin...

benim fsh degerim yüksek.yumurta rezervim az...bi kez türkiyede tüp bebek denedik olmadı..
tabiki test inceleme yapacaklar ama rezerv sorununda vakit kaybetmek istemiyo doktorlar.
herneyse....
bizim için şu an önemli olan doğru bi merkez seçmek...

bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
lyonda oturan var mı? yada tüp bebek yaptıran...

lyona yakinim ama lyonda degilim tam olarak sana cok yardimci olmak sterdim ama orda bildigim bir merkez yok...hastaneye gidip durumunuzu anlatin testlerinizi goturun doktorunuz anlayacaktir tedaviyi hemen baslatir belki...yumurta rezervi azaldiysa vakit kaybetmemek lazim cunku...

Mehay canım cevabın için çok teşekür ederim.evet testlerim yanımda ilk fırsatta doktora başvuracagız.buarada doktor seçimide allaha emanet.rabbim inşallah iyi insanlarla karşılaştırda bizde evladımıza kavuşabiliriz...

bisey degil canim ....insanin gecmisini unutmamasi lazim her zaman yardimci olmak isterim...dilerim Rabbim karsiniza mesleginde basarili iyi bir doktor cikarir....

bisey degil canim ....insanin gecmisini unutmamasi lazim her zaman yardimci olmak isterim...dilerim Rabbim karsiniza mesleginde basarili iyi bir doktor cikarir....

Amin inşalllah...bakalım neler yaşayacagız?
gelişmeleri yazarım

Kizlar aranizda fransada tup bebek yaptiripta ilk bebegini dunyaya getirip, simdi ikinci tup bebek tedavisine baslayan veya yakinda baslayacak olan varmi???burdan paylasalim son durumlarimizi, yardimci olalim birbirimize ve birbirimizden haberdar olalim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…