- 9 Kasım 2007
- 295
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ben 4 senedir buradayim ve bir cocugum var fransiz vatandasi olmak icin basvuruda bulundum .. yanliz evlilik yoluyla fransiz vatandasligi istiyorum
ben basvuru icin kucuk bir sehirde yasadigimdan polis municipale e basvurdum nasil yapabilirim diye onlarda beni yakinlarda ki bir tribunal e yonlendirdiler telefon ettik ve istenen evrak listesini eve gonderdiler. yarin size cevirerek o evrak listesini yazacagim .. ve size adim adim neler yaptigimi nerelerden gectigimi burada yazacagim ..insallah bu arada size yardimci olurum
ve ayni sekilde sizdende vatandasligini yakin zamanda edinmis olanlariniz varsa bir sonraki etaplar icin bilgi paylasmi istiyorum sevgilerle:lepi:
2005 te fransiz vatandaligina basvuru dosyami alirken 17 temmuz 2006 ya rdv u verdiler dosyami polislige vermem icin dosyami polislige verdikten sonra 2 ay icinde mahalle polisinde cagrildim yine ayni kagitlari istediler oturum kagidin calisiyorsan is kontratin fiche de pai, justificatif de domicile 17 aralik 2006 da calisma bakanligindan mektup geldi dosyam orada kayit olmus imzayi bekliyormus hala beklemekteyim bakalim cvp ne olucak normalde en az 2 sene bekleniyormus benim 2 seneyi gecti. Hayirlisi diyorum insallah hayirli haberler aliriz
kızlar konuyla alakasız belki ama çok acil bişey sorcam cevaparsanız çok sevinirim
avim ve yengem fransada yaşıyor
babamın fransaya turist olarak gidebilmesi için istek yapçaklardı bize bir zarf gelcekmiş
o zarfı açmadan istanbuldaki konsolosluğa gitçekmişiz
böle bişey başına gelen varmı yani bize gelen o zarf ne zarfı olacak ve gerçekten açılmaması mı gerekiyor
öğrenmem lazım
aldim kagitlarimi bugunden itibaren Fransizim kizlaaaarrr :sm_cool:
aldim kagitlarimi bugunden itibaren Fransizim kizlaaaarrr :sm_cool: