Fransa’da iş ?

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Kızlar 3 sene oldu Fransa’ya geleli. Şuan dil kursuna gidiyorum. Hala dil öğrenme sürecindeyim. Türkiye’de bi diplomam var. Fakat o işi yapmak istediğime pek emin değilim. Ticari bseyler yapmak istiyorum sanırım. Pasta yapabiliyorum. Eğitimim yok ama kabiliyetim ve bilgim var biraz. Kendi kendime öğreniyorum. Onun daha da eğitimini alıp yapsam mı diyorum. Ya da Türkiye’de cilt bakım, makyaj vs eğitimi alıp burada mı yapsam diyorum. Yani aklım karışık biraz. Sizce nasıl bi yol izlemeliyim? Fikirlerinize ihtiyacım var. Çünkü sadece düşünüp durmak hiç bir işe yaramıyor. Yaşım 25 bu arada

ileride hangi mesleği yapsan seni mutlu eder? önce buna karar vererek seç ve eğitimini al derim

İşte bundan tam emin olamıyorum. Bu seneyi bunu seçmeye ayıracağım sanırkm
elin güzellik sektörüne yatkınsa dene şansını ama gözlemlerimi paylaşayım;
ipek kirpik yaptırdığım kişi,mesleğinin uzun ömürlü olduğunu düşünmüyor sırtım boynum tutuluyor günde 3 kişi ancak alabiliyorum diyor.
güzellik uzmanı olsanız cilt bakımı yapmak ister misiniz sorunlu ciltlere de?
kaş boyama vs yapıyorlar riskli hatalı bir işlemde sildirmek için sürekli rahatsız edecekler vs.

bence pastacılık daha mantıklı ama o mesleği orada yapabilieceğiniz butik pastacılar çoksa,kendi yerinizden önce pişip bir kaç sene çalışacağınız ortam gerekli diye düşünüyorum.

Ay yorumunuz için çok teşekkür ederim. Cilt bakımı ve kirpik- kaş vs konusunda böyle detaylı düşünmemiştim.
Etrafta butik pastacılar çok ama beni onlardan ayıran bi farkım olursa ben de tercih edilirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…