Fransa'da en güzel dekorasyon esyalari hangi magazada kizlar??

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
Kizlar evime degisik dekorasyon esyalari almak istiyorum çesit çesit Türkiye'de ki gibi güzel dekorasyon esyalari hangi magazada bulunur fikri olan varmi???söyle güzel vazolar minik (kari-koca veya çocuklu aile figuru olan) heykeller, mumlar, aynali stickerler(duvarlara yapistirmak çin aynali sekilli sticker'ler) yada benzeri yadadekorasyon esyalari magazasi bilen varmi internet sitesi 'de olur tavsiyelerinizi bekliyorum....

bilmiyorum ki mehay, bizim etrafimizda hic auchan yok.
ben carrefoura ait bir avm de giriyorum.. ben ikeaciyim zaten. :)

cnm ben evime maison du monde
ve netten de tabi deco diye bir yer var ordan istanbul stikiri aldim vede cevremde cok begenildi bi bak istersen

bu arada bu konu hakkinda bilgi veremicem, sus e$yalari ile pek alakam yoktur )
ben sadelikten yanayimdir, fransa da favorim ikea dir (o da fiyat konusunda hesapli oldugu ve e$yalarin sade oldugundan dolayidir)
ah Turkiyem ah..

hayirli ugurlu olsun )
tesekkur ederim...
bu arada bu konu hakkinda bilgi veremicem, sus e$yalari ile pek alakam yoktur )
ben sadelikten yanayimdir, fransa da favorim ikea dir (o da fiyat konusunda hesapli oldugu ve e$yalarin sade oldugundan dolayidir)
ah Turkiyem ah..

bende dogalligi severim ama fazlada bos ev sevmem o yuzden bir kac bisey alsam fen olmaz...malesef turkiyedeki guzellikler burada yok , haklisin....

ta$indin galiba, gule gule otur

burda ne ikea var nede maison du monde
TR ye bi espace la git ne istiyorsan al getir :)

kizlar alkapida.com'dan da dekorasyon icin birseyler alinabilir aslinda. bence o sitede guzel seyler bulunabiliyor. ben hic almadim ama bir arkadasim alisveris yaptigini soylemisti...
ben de sticker aynali saat ariyordum turkiyede denk gelemedim bi turlu. ebay'da bir turk satici satiyor yildizlari da var guvenilir demekki. acaba alsam mi diyorum.. tasinmayi bekliyoruz ya, bu eve de bisey almak istemiyorum bi yandan..

sonunda ajans aradi ve begendigimiz evi bize verdiklerini soylediler, darisi basina canim...

mehaycim senin adina cok sevindim. nedense bu hberi gormemisim yeni farkettim. gule gule oturun yei evinizde. turkiyeden misafirlerin de gelirler insallah.. ev miydi dairemiydi istediginiz ev? kac odali ?
simdi bize de bir daire onerdiler. esim dosyayi goturdu ama bakalim ne olucak. bu sefer gecenki kadar heyecan yapmadim. zaten ev de degil simdiki. benim mutfak penceremden gorunuyor. otrdugum muhitten memnunum sorunlu insanlar pek yok en azindan.. kismet artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…