franksiyonel lazer, etkileri ??

eliftennn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
7
0
merhabalar, gözaltlarımda genetik olarak varolan morluklar var, artık kapatıcılarla kapatmaktan çok sıkıldım. bunun için internette bi kaç yerle mailleştim. ve bana franksiyonel lazer tavsiye edildi bi yerde nd yağda yapılabilir dedi. yaptırdığım zamanda pişman olmaktan korkuyorum. sanırım cilt tamamen soyuluyormuş ve alttan gelen ciltin bakımı da zormuş, sürekli güneş ten korumak gerekiyormuş falan. yaptıran kişiler den bilgi alabilirsem sevinirim. şimdiden teşekkürler...

bi arkadaşım var o 4. seansı yaptırdı geçenlerde 5 gün falan yüzde acayip bi şişkinlik oluyo onda ama 5. günün sonunda iniyo ilk gece yanma hissi hani güneşte yanılırya içten içten.. şu an acayip iyi durumda göz altı morlukları için iyi oluyomu bilmiyorum ancak kırışıklıkları bi hayli düzeldi. şu an 33 yaşında. hmm uygulama sonrası bakım ise güneşten koruyo ama iyi bi güneş koruyucu alman gerekir şu an ismini veremiyorum ama istersen mail atarım. yüz biraz kabuklanıyo ama sandığın gibi diil noktacıklar şeklinde sadece kulaklarının ön tarafları oda zaten merhemle iyileşiyo asla o kabukları kurutmamak gerekiyo cilt düzelene kadar daha sonrada zaten güneşten korumak çok önemli. her 2 saatte koruyucuyu yenilemen gerekiyo. ama yaptırcaksan şişmeye hazırlıklı ol. şok olma

fraksiyonel soyucu bir işlem mi? bnm cildim ince soyarslarsa bi daha adam olmaz:))

yahu bende merak ediyorum fraksıyonel lazer vede hydralıc dolguları yaptıranlar saglıklı bılgı verse bızde catlamasak fraksıyonel yakma işlemı ı hangısını onerıytorlar kusursuz bı ncılt ıçın ne yapmalıyız lutfen hatunlar ya kudurduk burda.şaşkoloz olduk neye guvenıcez yahu.

spectra lazeri yapan bilen duyan var mı aranızda ban onu önerdi gittiğim merkez kadın kendiside uyguluomuş ben kimyasal peeling için gitmiştim ama onunla sonuç alamıyacağımı bunu çok daha iyi sonuç vereceğini söledi freksiyonelide söledi ama bu en iyisiynmiş yalnız ben spectra ile ilgili hiçbişe bulamadım nette

X