Frankfurtta oturanlardan yardım rica ediyorum

eylulugur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
14
0
merhaba arkadaslar. ben 2001 yılında almanya ya geldım ve yaklassık 2.5 ay kaldım. dil kursuna gittim. ozamanlar baya iyiydim cunku gelmeden once burdada 9 ay almanca kursuna gitmiştim. tabi dil nankör bilirsiniz. kullanmayınca unutuluyor. bir çok kelımeyı unuttugumu fark ettım :KK43: cunki istanbula döndüğümde bu yıla kadar kullanabilecegım yer olmadı
7 subatta eşimle italya ya gidicez. tabii frankfurt aktarmalı :) sımdı sorum şu ;
yaklaşık 3 saat ucaga binmeyı beklıcez orda. o süre içinde cıkıp gezebilirmıyız acaba ? yada frakfurt havaalanı cevresınde oyle zaman gecirebileceğimiz yer varmı ??
ve havaalanında sormam gereken sorulardan örnek yazarmısınız. telaffuzu hatırlıyorum,kelımelerı unuttum.
mesela;
"ucagımız aktarmalı oldugu için nerede beklememiz gerekiyor? " -- nasıl denir
yardımcı olursanız sevinirim
tesekkur ederım :1no2:

Frankfurtun havaalani zaten cok büyük. Gezme, yeme icme yerleri cok var. Bu yüzden caniniz sIkIlmaz. Carsisi havaalanindan biraz uzakta, gidip gelmesi biraz eziyetli olur cünkü yollar cok kalabalik oluyor. Bu yüzden ucagi kacirabilirsiniz..Ingilizceniz varsa arkadasim hic birseyden korkmayin. Tabelada hersey hem almanca, hem ingilizce yazili oluyor.. Personeller ve Polisler hepsi ingilizceyi mükemmel biliyor.. Hayirli yolculuklar simdiden..

çok tesekkur ederım yardımın için sevgi8 a.s.
ozaman kıtaplarımızı unutmamak lazım havaalanında okumak için
:)

Frankfurt havaalaninda ama kesin terminal 2 ye gidin :) ucan metroya binin =) orda isterseniz MC Donalds da yemek yiyebilirsiniz :KK66:

ama sevgi8 dedigi gibi carsiya gidinceye kadar ohooooooo....hem 3 saat baya hizli geciyor....yok ilk ucaktan in digerine bin zaten bir saatden fazla zamaninizi alicaktir =)

Iyi yolculuklar bendende.....

X