merhaba arkadaslar. ben 2001 yılında almanya ya geldım ve yaklassık 2.5 ay kaldım. dil kursuna gittim. ozamanlar baya iyiydim cunku gelmeden once burdada 9 ay almanca kursuna gitmiştim. tabi dil nankör bilirsiniz. kullanmayınca unutuluyor. bir çok kelımeyı unuttugumu fark ettım cunki istanbula döndüğümde bu yıla kadar kullanabilecegım yer olmadı
7 subatta eşimle italya ya gidicez. tabii frankfurt aktarmalı :) sımdı sorum şu ;
yaklaşık 3 saat ucaga binmeyı beklıcez orda. o süre içinde cıkıp gezebilirmıyız acaba ? yada frakfurt havaalanı cevresınde oyle zaman gecirebileceğimiz yer varmı ??
ve havaalanında sormam gereken sorulardan örnek yazarmısınız. telaffuzu hatırlıyorum,kelımelerı unuttum.
mesela;
"ucagımız aktarmalı oldugu için nerede beklememiz gerekiyor? " -- nasıl denir
yardımcı olursanız sevinirim
tesekkur ederım :1no2:
7 subatta eşimle italya ya gidicez. tabii frankfurt aktarmalı :) sımdı sorum şu ;
yaklaşık 3 saat ucaga binmeyı beklıcez orda. o süre içinde cıkıp gezebilirmıyız acaba ? yada frakfurt havaalanı cevresınde oyle zaman gecirebileceğimiz yer varmı ??
ve havaalanında sormam gereken sorulardan örnek yazarmısınız. telaffuzu hatırlıyorum,kelımelerı unuttum.
mesela;
"ucagımız aktarmalı oldugu için nerede beklememiz gerekiyor? " -- nasıl denir
yardımcı olursanız sevinirim
tesekkur ederım :1no2: