• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fraksiyonel lazer yaptırdım , Korkuyorum bilgisi olanlar buraya

LowabLeaDa

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
12
0
6
35
Eskişehir
Arkadaşlar ben fraksiyonel lazer yaptırdım yüzümün her yerine . Bu gün 3ncü günüm. İlk ağrılıydı ve gerilmeler vardı . Kızarıklık hat safadaydı zaten . Benim ten rengim biraz koyu ve esmerim . 2nci günümde ten rengim olduğundan da koyulaştı . Ve bazı yerlerde beyazlıklar meydana çıktı . Şuan hafiften soyulmalarım pullanmalarım başladı . Tek korkum ten rengimin böyle kalıp kalmayacağı , bilgisi olanlar , fraksiyonel lazer yapanlar benımle deneyimlerini paylaşabilirler mi ?

Arkadaşlar ben fraksiyonel lazer yaptırdım yüzümün her yerine . Bu gün 3ncü günüm. İlk ağrılıydı ve gerilmeler vardı . Kızarıklık hat safadaydı zaten . Benim ten rengim biraz koyu ve esmerim . 2nci günümde ten rengim olduğundan da koyulaştı . Ve bazı yerlerde beyazlıklar meydana çıktı . Şuan hafiften soyulmalarım pullanmalarım başladı . Tek korkum ten rengimin böyle kalıp kalmayacağı , bilgisi olanlar , fraksiyonel lazer yapanlar benımle deneyimlerini paylaşabilirler mi ?

diğer konuda da yazmıştım endişe etmeyin hiç olmadığı kadar beyaz olacak cildiniz

bir de bizim lazerin üzerinden aylar geçse de yorum yapsak...ne kadar ağır ilerliyor zaman bu süreçte:( ne uyku var, ne geceniz belli, ne gündüzünüz

Kokrmayıııınnnnnnnn hepsi geçiceeek :) Benim doktorum Doç.Dr.Serkan Yıldırım idi...Kızarıklığımda oldu,yüzümde şişti,kabukta bağladı ama 1 hafta sonra pırıl pırıl oldum :52:

..zzzzzzzzyyxxcccdsassss

😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬-----------

😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬-----------

-------__________________

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😊😊😊😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😊😊😊😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

............😃😃😃😃😃😃😃👊😃👊👊👊👊

:::::::::::::::::::::::://///:///::/:::::

😃😃😃😃😃😃👏😃👏👏😃👏😏👏👏👏😃😃👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏