• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fragrancex yardım

foreverandalways

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
42
0
36
İstanbul
arkadaşlar burdan alışveriş yapan varmı fiyatlar çok uygun kargo masrafı ne kadar ne kadar süre içinde elime ulaşır sanırım biraz fazla soru oldu kaydirigubbakcemile3 lütfen yarım edin

gerçekten ucuz gözüküyo şimdi baktımda ama cc lerini göremedim resimleri ufak boydanda daha ufak gözüküyo sanki..bide güvenli bi sitemi acaba ? hem ödeme hemde orjinallik açısından??

Bu siteden 2 kez alışveriş yaptım sorunsuzca elime ulaştı. Fakat ürünün gelmesi için sabırlı olmanız lazım biraz ortalama 20-22 günü buluyo gelmesi.

Ürünleri orijinal mi derseniz öyle parfüm uzmanı filan değilim ama daha önce orjinalini denediğim bi parfümü almıştım koku birebir aynı öyle sıkınca alkol kokusu filan da gelmio bana orjinal gibi geldi açıkçası ama bir parfümü deneyerek yorumlamak ayrı bir de uzun süreli aynı parfümü kullanıp karşılaştırmak ayrıdır.

kızlar burası gerçekten çok uygun gözüküyır bende sipariş vermek istiyorum..nasıl oluyor biraz anlatırmısınız? ürünler dolar üzerinden ödemeyi nasıl yapıyosunuz tl karşılığımı çekiyorlar..bide kargo ücreti nekadar?

ben de bu siteden alışveriş yapmıştım. internetten alışveriş yaparken sanal kart kullanın daha güvenli oluyor. ben aldığımda kargo bedavaydı hala da öyle sanırım. sepetinizdeyken "free" kuponunu eklemeniz gerekiyor. tek sorun ürünlerin gelmesi 3 haftayı buluyor. strawberry ye de bakın,1 hafta olmadan elinize ulaşır ürünleriniz... ben son 3 seferdir oradan alıyorum.

ben de bir kez alisveris yaptim, alisveris yaptigimi bile unutmustum, o kadar unutmusum ki odememi geri almak icin paypal dispute suresini bile gecirmisim ama siparisimden bir bucuk ay sonra, bugun elime ulasti. yani arastirdigima gore en az iki hafta beklemek gerekiyor ama benim kargom da en en uzun sureni oldu sanirim :) nihayetinde geliyor ama arkadaslarin da dedigi gibi sabirli olmak lazim, hatta benim gibi aldigini unutup bi an hediye gelmis gibi sevinebilirsiniz :)
cheapsmells.com'un fiyatlari da cok uygun, onlarin kargolari bir haftada filan ulasiyor.

Back