Fracture/Cinayet Gecesi

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.179
34
358

Ted Crawford, karısının kendisini aldaması nedeni ile onu öldürür ve cinayeti işler işlemez polisleri çağırır. Olay yerine gelen polis ekibinden bir memur olan Rob Nunally, Ted'i ve ölü eşini görünce büyük bir şoka girer. Çünkü ölü olarak yatan kadın sevgilisidir.

Crawford'un avukatı olarak atanan Willy, başarılı bir kariyerin henüz başındadır. İlk başlarda son derece basit ve net görünen bu dava, cinayet silahının Ted'in silahı olmadığının anlaşılması ile büyük bir çıkmaza girer. Gerçek sanılan pek çok şeyin görünenin ötesinde bir gizemi olduğu ortaya çıktıkça olay, içinden çıkılması gittikçe zor bir labirente dönüşecektir.

Filmi alt yazılı olarak ve Türkçe ismini bilmeden izledim.Ama bilseydim kesin korku filmi bu, bolca da kan vardır deyip izlemezdim.İsmi filme çok gitmemiş.Orjinal ismi ise " cuk" diye oturuyor filme.

Filmde çok fazla entrika yok,sadece "silah nerede" sorusunun cevabı aranıyor film boyunca.Antony hopkins'in oyunculuğu çok iyi.Kendinden emin tavırları,film boyunca işe yarar dedirtiyor insana ama.Filmin sonunda avukata ettiği gereksiz telefon her şeyi mahfediyor.O kadar zekice ört pas edilmiş bir cinayet hikayesinden sonra bu davranışı hiç yakıştıramıyorsunuz naniknanik

Son düzenleme:

Komiser,mahkemden sonra,katilin serbest kalması üzerine kendi intihar etti.

Açıkçası ben de o avukatın yeni işyerinde patronu olan kadınla aralarındaki ilişkiyi anlayamadım,aralarında bir şey var mı yok mu,yoksa sadece birbirlerini kesip duran ve trip atan kişilikler mi onu çözemedim :))

Alemsin cidden ya! biraz daha hakaret etsen,kesin sana bişey yapmış bu avukat dicem:roflol:

Neyse untmaya çalış,geçti aslıcım geçti :teytey:

Antony hopkins'in oyunculuğu çok iyi.Kendinden emin tavırları,film boyunca işe yarar dedirtiyor insana ama.
Hakikaten ben de filmi izlerken Anthony Hopkins yerine başkası oynasaydı, sonuna kadar dayanır mıydım diye sormuştum kendime..

Gerçi Hopkins'e rağmen, temposu nedeniyle dikkatim biraz dağılıp, 3-4 günde bitirmiştim dizi muamelesi yapıp yerimseniben

Ama olsun.. Anthony ne oynarsa izlerim ben. :asigim: O da zaten püsküüt seyredecek diye heyecanlanır her defasında :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…