• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Foursquare CHECKiliyor!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Foursquare, bundan böyle sadece mekan keşfetme ve önerme uygulaması olarak yola devam edecek

Foursquare’inize gelen güncellemeden sonra, check-in özelliğinin olmadığını görürseniz şaşırmayın.

Foursquare kullanıcılarının lokasyon bazlı haberleşme için kullanacakları yeni bir sosyal medya aracı olan Swarm’dan sonra bir devir kapanıyor. Yeni bir uygulama ve yeni bir logo ile kendini rakiplerinden farklılaştırmaya çalışan Foursquare, bundan böyle sadece mekan keşfetme ve önerme uygulaması olarak yola devam edecek. Artık Foursquare’de mekan check-in özelliği bulunmayacak. Bunun için Swarm’ı indirip kullanmanız gerekiyor.

Ama firmanın söylediğine göre eğer akıllı telefonunuzda hem Foursquare, hem de Swarm uygulamaları yüklüyse, iki uygulama beraber ve uyumlu çalışacaklarmış. Bunu ne kadar gerçekleştireceklerini yakında göreceğiz.

Swarm uzun zamandır vardı zaten.
Normalde her iki uygulamadan da check in yapılabiliyordu ancak Swarm'ı olanlar bilir, Foursquare'den Swarm'a direk geçiş oluyordu.
Artık bahsettiğiniz gibi sadece swarm ile yapılabilecekmiş.

Ben swarm yükledim foursquare üzerinden ama check-in yapamadım yani o sayfada nerede olduğumu paylaşabildim ama facebooku da aktif yaptığım halde facebookta çıkmadı paylaşımım neden böyle oldu ki.

Back