- 24 Ekim 2024
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Sevmek Zamani
Merhaba, son zamanlarda göz çevresi gençleştirme işlemi olan ‘fotona smooth eye’ lazer uygulaması için deneyimimi paylaşmak istiyorum yaptıracaklar varsa fikir olur. Nette ve sosyal medyada çok araştırdım bu uygulamayı çünkü hafif düşük göz kapaklarım vardı ilerde daha da düşmesin diye önlem almak istedim ve gördüğüm fotoğraflar inanılmazdı doktorların paylaştığı fotoğraflar yani. Çünkü benim göz kapağıma göre çok çok daha düşük göz kapağı ve kırışık göz çevresi olanlar bile 1 - 2 seansta sanki ameliyat olmuş gibi sonuç almışlar. Şöyle düşündüm, eğer bu durumdakiler bu sonucu aldıysa benim göz kapakları cillop gibi olur Mantığım bana -bir lazer işlemiyle böyle fark olmaz öyle olsa millet ameliyat olmaz- demişti ve -her gördüğün fotoğrafa inanma- da demişti kim paylaşırsa paylaşsın. Maalesef mantığımı dinlemedim iki seans yaptırdım sonuç o kadar az ki çok çok hafif sanki hiç yapılmamış gibi belli belirsiz bir fark gördüm. Lazerle aynı anda 2 seansta güçlü içerikli göz çevresi mezoterapisi yaptırdım lazerle birlikte yapıldığında daha etkili ve hızlı sonuç veriyormuş. Gözü riske atmaya değmez ne kadar göze zararı olmuyor dese de doktorlar. Keşke yaptıranlar hakkında doğru düzgün bir yorum görebilseydim ama maalesef pek yorum yoktu bu platformda bile. Bu yüzden paylaşmak istedim. Ameliyatlık göz kapaklarınız veya kırışık bir göz çevreniz varsa lazer uygulaması bence istediğiniz sonucu vermez.