lostsun Nirvana Kayıtlı Üye 5 Haziran 2008 1.227 5 46 3 Ekim 2009 Konu Sahibi lostsun #1 (resimler alıntıdır) arkadaşlar bu modelin yapımını bilen varsa yardımcı olabilirmi bana. tam açıklamalı olmasada teknik nedir yazsanız çözebilirim belki.a.s.
(resimler alıntıdır) arkadaşlar bu modelin yapımını bilen varsa yardımcı olabilirmi bana. tam açıklamalı olmasada teknik nedir yazsanız çözebilirim belki.a.s.
lostsun Nirvana Kayıtlı Üye 5 Haziran 2008 1.227 5 46 3 Ekim 2009 Konu Sahibi lostsun #2 arkadaşlar bir bilen yok mu:sinifsinif:
persembe Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2009 886 1 4 Ekim 2009 Konu Sahibi lostsun #3 tatlim bunda spiral orgu teknigi uygulanmis nette arastir muhakkak bulursun spiral orgu yapimini
lostsun Nirvana Kayıtlı Üye 5 Haziran 2008 1.227 5 46 4 Ekim 2009 Konu Sahibi lostsun #4 persembe .!.: tatlim bunda spiral orgu teknigi uygulanmis nette arastir muhakkak bulursun spiral orgu yapimini Genişletmek için tıkla... spiral örgü olarak araştırırım.teşekkür a.s.ederim canım....
persembe .!.: tatlim bunda spiral orgu teknigi uygulanmis nette arastir muhakkak bulursun spiral orgu yapimini Genişletmek için tıkla... spiral örgü olarak araştırırım.teşekkür a.s.ederim canım....
sifaa Mucize Prenseslerim Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2009 11.309 137 6 Ekim 2009 Konu Sahibi lostsun #5 cnm yaptığında paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum kolaylıklar
lostsun Nirvana Kayıtlı Üye 5 Haziran 2008 1.227 5 46 7 Ekim 2009 Konu Sahibi lostsun #6 yok yapamadım.:sinifsinif: denedim yamuk yumuk bir şey oldu. bir de cazaevi örgü tekniği var ya onunla deneyeceğim.
yok yapamadım.:sinifsinif: denedim yamuk yumuk bir şey oldu. bir de cazaevi örgü tekniği var ya onunla deneyeceğim.
lostsun Nirvana Kayıtlı Üye 5 Haziran 2008 1.227 5 46 26 Ekim 2009 Konu Sahibi lostsun #7 baybi .!.: spiral örgü tekniğinle yapıyosun daha sonra kıvırarak aralarından misina geçiriyosun ve istediğin boncuğu takıyosun bence çok kolay harika Genişletmek için tıkla... bi yapabilsem spiral örgüyü ...
baybi .!.: spiral örgü tekniğinle yapıyosun daha sonra kıvırarak aralarından misina geçiriyosun ve istediğin boncuğu takıyosun bence çok kolay harika Genişletmek için tıkla... bi yapabilsem spiral örgüyü ...
Cevrimhici Şampiyon Belli 2. Kim? Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2006 4.664 229 42 28 Ekim 2009 Konu Sahibi lostsun #8 ılgili yere taşındı.
Kalliste Guru Kayıtlı Üye 30 Nisan 2007 9.109 59 55 28 Ekim 2009 Konu Sahibi lostsun #9 lostsun .!.: yok yapamadım.:sinifsinif: denedim yamuk yumuk bir şey oldu. bir de cazaevi örgü tekniği var ya onunla deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, cezaevi tekniği tığ ile yapılır tığ ile bu fotoğrafta ki örneği yapamazsınız aynısı olmaz, peyote tekniğini araştırırsanız yapımı hem daha kolaydır hem basitçe anlatımları var farklı sitelerde...
lostsun .!.: yok yapamadım.:sinifsinif: denedim yamuk yumuk bir şey oldu. bir de cazaevi örgü tekniği var ya onunla deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, cezaevi tekniği tığ ile yapılır tığ ile bu fotoğrafta ki örneği yapamazsınız aynısı olmaz, peyote tekniğini araştırırsanız yapımı hem daha kolaydır hem basitçe anlatımları var farklı sitelerde...