• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fotoğraftaki saç rengi nedir?

tatlicadi23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
229
0
26
İstanbul
merhaba kızlar su fotoraftaki saç rengine bayıldım daha once sacımı hic boyatmadim saclarim kahverengi gibi koyu kestane sanirim esmerim sizce bu renge boyatmalı mıyım inanilmaz dogal duruyor...
$article-2016700-0D13F4D400000578-77_468x667.jpg $MirandaKerrGreenDress2.jpg $MirandaKerrGreenDress5 (1).jpg $miranda-kerr-green-mini-dress-NYC02_4e284b4b68772.jpg $American-Fashion-Model-Lily-Aldridge.jpg $Is green goddess Miranda Kerr trying to get into films 2 (1).jpg

bahsettigim yesil elbiseli digerleri baska secenekler esmerim yardımcı olursanız cok sevinirim kızlar

$293934_196073613789385_3963973_n.jpg $297534_196073580456055_1209116_n.jpg $298289_196073627122717_7155284_n.jpg

merhaba kızlar su fotoraftaki saç rengine bayıldım daha once sacımı hic boyatmadim saclarim kahverengi gibi koyu kestane sanirim esmerim sizce bu renge boyatmalı mıyım inanilmaz dogal duruyor...
Eki Görüntüle 728652 Eki Görüntüle 728653 Eki Görüntüle 728654 Eki Görüntüle 728655 Eki Görüntüle 728656 Eki Görüntüle 728657

bahsettigim yesil elbiseli digerleri baska secenekler esmerim yardımcı olursanız cok sevinirim kızlar

Eki Görüntüle 728659 Eki Görüntüle 728660 Eki Görüntüle 728661

Merhabalar;

Bu renk 7.1 in üzerine uygun sarı tonunda krepe balyaj var.

Esmerseniz ve beyazını yok ise bence saçı tümden boyatmak yerine kuaföre gidip bu resmi gösterip saç uçlarınıza teninize uygun krepe balyaj attırın. Bu sayede her ay dip boyası ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Bunlar gibi; ki bunlarda yüklediğiniz resme benziyor oldukça sade ve şık duruyorlar, düşünün derim.
$hoys4.jpg $11.jpg $lily-aldridge-ombre-hair-418178130.jpg
$ombre-hair-extensions-ombre-hair-color.jpg $elizabeth-hurley-resmi-uzun-dalgali-sac-modeli.jpg Eki Görüntüle 730544

Merhabalar;

Bu renk 7.1 in üzerine uygun sarı tonunda krepe balyaj var.

Esmerseniz ve beyazını yok ise bence saçı tümden boyatmak yerine kuaföre gidip bu resmi gösterip saç uçlarınıza teninize uygun krepe balyaj attırın. Bu sayede her ay dip boyası ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Bunlar gibi; ki bunlarda yüklediğiniz resme benziyor oldukça sade ve şık duruyorlar, düşünün derim.
Eki Görüntüle 730546 Eki Görüntüle 730545 Eki Görüntüle 730541
Eki Görüntüle 730542 Eki Görüntüle 730543 Eki Görüntüle 730544

evet beyazim yok evet haklısınız bende boyle birsey istiyorum ama su ustteki denizdeki bayanin saçıda hosuma gidiyor onunda uclarinda krepe balyajlar var sizce o nasil olur? cevapladıgınız icin cok tesekkurler :)

evet beyazim yok evet haklısınız bende boyle birsey istiyorum ama su ustteki denizdeki bayanin saçıda hosuma gidiyor onunda uclarinda krepe balyajlar var sizce o nasil olur? cevapladıgınız icin cok tesekkurler :)

Yüklediğiniz resimler ile benim önerdiğim resimler arasında TEK BİR FARK VAR:
sizin istediğiniz tümden boyanıp krepe atılmış
benim önerdiğim kendi saçın üzerine atılmış

İlerde saçınızı boyamak ZORUNDA(beyaz yüzünden) olacağınız çok vakit olacak. Eğer şimdi boyatıp krepe attırırsanız; her ay dip boyasıyla uğraşmak ile kalmayıp bir de saçınızda dipler çıkınca -DİP,TÜM BOYA VE KREPE BALYAJDAN- oluşacak 3 ton olacak ve bu da hoş bir görüntü vermeyecek. Kısacası size bırakıyorum ama iyi düşünün :)

Son düzenleme:

İlerde saçınızı boyamak ZORUNDA(beyaz yüzünden) olacağınız çok vakit olacak. Eğer şimdi boyatıp krepe attırırsanız; her ay dip boyasıyla uğraşmak ile kalmayıp bir de saçınızda dipler çıkınca -DİP,TÜM BOYA VE KREPE BALYAJDAN- oluşacak 3 ton olacak ve bu da hoş bir görüntü vermeyecek. Kısacası size bırakıyorum ama iyi düşünün :)

evet ben pek bilmiyorum böyle saç boyalarını haklısınız keske alt saç tonum o renk olsaydı dip boyayla ugrasmak cidden zor iş,aslinda ben bazen kaynak yaptırıp aralarına bu sekilde yapmak istiyorum ama dediginiz gibi alt ton uyumsuzlugu olur komik durur :)

birde size soyle bir sorum olacak benim koydugum resimlerden ustte cicekli bi bayan var sizin resimlerdeki bayanla aynı onun sacları gibi uclarına artık nasil yapılıyor bilmiyorum ama kaynak yaptırsam en azından sıkıldıgımda geri donme sansım olur.. birde ben bu kaynaklar hakkında da hicbir bilgi bilmiyorum .. bazende saclarimi simsiyah yapmak istiyorum kafamda birsuru sey var yardımcı oldugunuz icin tekrar cok tesekkurler :)

birde size soyle bir sorum olacak benim koydugum resimlerden ustte cicekli bi bayan var sizin resimlerdeki bayanla aynı onun sacları gibi uclarına artık nasil yapılıyor bilmiyorum ama kaynak yaptırsam en azından sıkıldıgımda geri donme sansım olur.. birde ben bu kaynaklar hakkında da hicbir bilgi bilmiyorum .. bazende saclarimi simsiyah yapmak istiyorum kafamda birsuru sey var yardımcı oldugunuz icin tekrar cok tesekkurler :)

Çiçekli bayan da krepe balyaj sadece ton farkı var. Kaynak konusunu bilmiyorum ama siyahı uzun süre (en az 1 yıl) kullanacaksanız yaptırın. Çünkü bir kez açılma ile siyah saçtan dönülmüyor, rica ederim.

Çiçekli bayan da krepe balyaj sadece ton farkı var. Kaynak konusunu bilmiyorum ama siyahı uzun süre (en az 1 yıl) kullanacaksanız yaptırın. Çünkü bir kez açılma ile siyah saçtan dönülmüyor, rica ederim.

haklısınız yardımlarınız icin tesekkurler :) ben en iyisi su kaynak işini arastırayım..

Back