Saç Rengi ve Saç Boyama Fotoğraftaki saç rengi nedir yardımcı olur musunuz?

rollan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
82
0
36
Ankara
Bi hafta önce saçımı aynen böyle yaptırmak amacıyla girdiğim kuaförden cok acık karamel ve aralarda sarı ışıltıları olan bi saçla çıktığımı belirtmiştim. Renge gözüm alıştı ama yakışmıyo yani sırf değişiklik olsun böyle gezemicem maleseff
Artık evde kendim boyucam bi hafta daha geçince, fotograftaki kahve hangi kahve yardımcı olur musunuz? bu renge boyuyım da uclarda sanırım karamel ışıltısı var.. onu yaşadığım travma etkisini azaltırsa yaptırabilirim tekrar:)

canım bu 6 numara koyu kumral.herhangi güvendiğin bi markanın sadece 6 numara (yani 6'dan sonra başka numara gelmeyen) olan bi boyasını al ve uygula.şu anki rengini bilmiyorum ama eğer bundan açık renkse mutlaka tutar.

bu renk çok güzelmiş gerçekden çikolata kahveyede benziyo ama boya alırken koyu olmaması için daha açık renk tonları alıncağını okumuşdum tam bu rengin tutacağı boya markası ve renginin numarasını yazan olursa bende çok sevinicem

çok tatlı bi saç rengi ama tek renk degil bence biraz uçlara ışıltı atılmış gibi

çok tatlı bi saç rengi ama tek renk degil bence biraz uçlara ışıltı atılmış gibi

ucu olmasada oluryani dip bölümleri asıl güzel olan rengi zaten ben resmi telefonuma kaydettim kuaföre sorucam kısa zamanda ilk önce kuaföre yapdırıp sonra evde boyamak en mantıklısı çünkü kötü olcak gibiyse kuaför en azından müdahale eder yapabilir evde biz bişey yapamayızda

Loreal casting serisinden hangi renk denk gelir ki bu renge? bi hafta oldu boyatalı yıpransın istemiyorum, loreal yıpratmaz sanırım.
evet uclarda ışıltısı var..şu rengi tutturayım da belki ilerde ışıltı attırırım yine uclara. İşte kuaförden bunu umarken jennifer lopez modunda cıktım ordan, yasadıgım depresyonun tarifi yok inanın:) saçlarım şuan bu modda >> Eki Görüntüle 310243

canım rengi öğrenince burda paylaşırsan sevinirim :) gerçi ben bi iki güne boyarım ama olsun ilerisi iin öğrenmiş olurum. loreal casting çikolata kahve almayı düşünüyorum. siyah gibi olmasından cok korkuyorum, doğal bi kahve tonu istiyorum ama cok da acık olmasın tabi. sürekli bişeyler istiyorum yani :))

şekerim sen uçlardaki ışıltıya girersen evde yapamazsın bunu çünkü saçta uçlarda değil ara ara çok ince paket atılmış balyajlar var.eğer ana rengi soruyasan 6 numara koyu kumral.üstelik şu anki saçın j-lo'nun resimdeki saçıysa %100 tutar.bana güvenebilirsin ilk resmin aynısı (paketler hariç) olur.

Son düzenleme:
Yok canım ışıltıyı kendim yapamam tabiki :) ama zemini tutturayım istiyorum en azından. kolestonla boyamak istemiyorum pek ya, saçımı yıpratmıcak bi boya istiyorum, palette ya da loreal düşünüyorum amonyaksız olan. onlarda hangi renge denk gelir yardımcı olabilicek misin? loreal kestane şekeri almıştım ama burda cok koyu oldugunu yazmıslar boyayamadım o yüzden kaldı

canım saç renkleri 1'den 10'a kadar her firmada aynıdır değişmez bunlar ana tonlardır.eğer rakamdan sonra başka bi numara geliosa örneğin; 6.34 yada 7.44 gibi o zaman firmalarda farklılık gösterir.yalnız şu var bazen burda okuorum loreal kahve aldım siyah oldu diyenler var.o nedenle benim sana tavsiyem kendimde onla boyuyorum neva color'u tercih etmen.ben bütün markaları denedim ama en iyi renk veren (yani numarasına bağlı olarak) boya markası bu oldu.ben çok ii verim aldığım için herkese bunu tavsiye ediyorum.bide palette çok iidir ama oda çok güçlü bi boya olmasına rağmen istenen rengi vermek konusunda zayıf neva color 6 numarayla istediğin bu renge ulaşabilirsin.

bence bu renk altin kahve ama bu tonu gostersen yada tarif etsen genelde karamel yapiyor kuaforler bende ayni durumdan muzdaribim malesef cikolata kahve isteyip hurreme donenlerdenim... bu rengi tek renkle elde etmen munkun olmaya bilir cunki saca islem yaparken hangi tonu yapiyorlarsa diger tondaki pigmentleri yok ediyorlar.. bence once kullu tonlardan git sacin platin olmadigi icin yeserme olmaz... koyu kullu kumral yaparsan cok koyu bir ton cikmaz ortaya sanirim hani cok koyu kahve olmazsin.. sonra o karamelligi altiktan sonra istediigin renge boyarsin

loreal casting creme koyu kumral (600 numara)'yla bu renge ulastıımm!! fotograf eklemeye gerek duymuyorum aynısı oldu hakkaten, kuaförün yapamadığını yapabilen saç boyalarının olması ne iyi:)
hatta dipleri iyi boyadım ucları cok fazla boyamadım oralar biraz acık kaldı tam istediğim gibi oldu heheh:))
zeyN cok teşekkür ederim beni yönlendirdiğin için =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…