• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fotoğraftaki rengi nasıl yakalayabilirim?

cenkoayaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
49
0
46
İstanbul
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım saç rengi konusunda bişey danışmak istiyorum saçlarımı palette yoğun bakır ve neva color boyayarak güzel bi renk elde ettim fakat tam istediğim olmadı burdaki saç boyamayla ilgili konuları takip ederken bir arkadaşın fındık kabuğu ve karameli karıştırarak istediğim rengi yakaladığını gördüm daha önceki saç rengini yazmamış ama bence bu renklerle olcak gibi değil çünkü bu iki renk birbirine yakın renkler $karamel ve fındık kabuğu.jpgistediğim renk bu 2. resimdeki sizce bu rengi nasıl yakalayabilirim yaardımcı olursanız sevinirim :16:

Eklentiler

• $SDC11272.jpg
    $SDC11272.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 291
Son düzenleme:
aa yanlış yazmışım kusura bakmayın palette fındık kabuğu ve karameli karıştırmış ama sanmıyorum bunlar birbirine yakın renkler değil mi

senin saçın daha koyu kalmş kullandığn boyaya açık karamel karıştrablrsn[/QUO
açık karamelde karıştırsam olcağını zannetmiyorum acaba sadece yoğun bakıramı boyasam yoksa yoğun bakıra açık kumral mı katsam saçlarımlada fazla oynamak istemiyorum açıkcası şuan iyi durumdalar yıpranmasından korkuyorum :43:

Bence yoğun bakır açık ve soguk bır renk,,, sızın elde etmek ıstedıgınızse daha koyu ve sıcak,yoğun bakır boyamadınız umarım :(

Yanında çocuk oayaz, post: 21064741, member: 308117"]merhaba kızlar aranıza yeni katıldım saç rengi konusunda bişey danışmak istiyorum saçlarımı palette yoğun bakır ve neva color boyayarak güzel bi renk elde ettim fakat tam istediğim olmadı burdaki saç boyamayla ilgili konuları takip ederken bir arkadaşın fındık kabuğu ve karameli karıştırarak istediğim rengi yakaladığını gördüm daha önceki saç rengini yazmamış ama bence bu renklerle olcak gibi değil çünkü bu iki renk birbirine yakın renkler Eki Görüntüle 263812 istediğim renk bu 2. resimdeki sizce bu rengi nasıl yakalayabilirim yaardımcı olursanız sevinirim :KK16:[/QUOTE]
Yaninda cocuk olan fotodaki siz misiniz?o renk hangisi?

Bende bugün tam bu rengi boyattim.loreal 7 44 tarcin bakir instelence serisi gibi bişey serinin adını doğru yazmamis olabilirim.siyahtan actirdim üstüne boyattim tam böyle oldu

Yanında çocuk oayaz, post: 21064741, member: 308117"]merhaba kızlar aranıza yeni katıldım saç rengi konusunda bişey danışmak istiyorum saçlarımı palette yoğun bakır ve neva color boyayarak güzel bi renk elde ettim fakat tam istediğim olmadı burdaki saç boyamayla ilgili konuları takip ederken bir arkadaşın fındık kabuğu ve karameli karıştırarak istediğim rengi yakaladığını gördüm daha önceki saç rengini yazmamış ama bence bu renklerle olcak gibi değil çünkü bu iki renk birbirine yakın renkler Eki Görüntüle 263812 istediğim renk bu 2. resimdeki sizce bu rengi nasıl yakalayabilirim yaardımcı olursanız sevinirim :KK16:
Yaninda cocuk olan fotodaki siz misiniz?o renk hangisi?[/QUOTE]
Asagida yazdım cnm nasıl yaptığımı

yoğ post: 42252679 .!.:
Yaninda cocuk olan fotodaki siz misiniz?o renk hangisi?
Asagida yazdım cnm nasıl yaptığımı[/QUOTE]
Palette yogun bakır ve neva color karıştırdım yazmıssiniz.neva color hangi renk.birde anlayamadigim gözleri kapalı olan mi sizin saciniz.yoksa yanında erkek çocuk olan mi? Ben yanında çocuk olan saçıbegendim

Back