Saç Rengi ve Saç Boyama (fotoğraflı) yıpranmış saçlarımı boyayacagım yardım edermisiniz açıklamayı okuyup lütfenn?

bittercikolatambeniim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
286
64
98
27
merhaba arkadaşlar benim saçlarım çok işlem gördü yandı aylardır kestiriyorum diplere yakın yanmıştı tabi kestirdiğim için kendine geldiler en azından azda olsa diyebilirim..
dün kuaför bana saçını koyu bir renge boyayabilirsin daha çok besler dedi açma işlemi yaparsam zarar görürmüş.. (boyamak istememin sebebide diplerim çıktı ve beni çok rahatsız ediyor yoksa asla dokunmam)
hazır kuaför böyle demişken artık boyamak istiyorum aradan 5 ay geçti hem..
doğal rengim koyu kumral şu an açık küllü kumral var fakat diplerim çıktı diplere boya sürmeden boyasam en son bir tarakla hafif diplere geçiş yapsam sizce olur mu?

çünkü o kadar diplerim çıkmışken tekrar oralara boya sürmek istemiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum

işte bu dipten çıkan doğal rengim. dediğim şey olur mu?
birde boya öneriz var mı ton olarakta ? tam belli olmasada kızıllıklar var kapanır dimi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar saç dibiniz kaç ayda uzadı
Bence 5tonları kapatır kendi saçınız koyu çünkü ama altta açık renk oldugu için akabilir o yüzden kuaförünüze bi danışın boya numarasını

Bence 5tonları kapatır kendi saçınız koyu çünkü ama altta açık renk oldugu için akabilir o yüzden kuaförünüze bi danışın boya numarasını
5 ayda falan uzadı peki diplere sürmesem renk farkı olur mu acaba çok kötü durur mu

Hatta 4 buçuk ayda bu kadar uzadı
Ya şimdi boyanın tamamen saçımdan akmasını beklesem Of asla akmaz

Canim bence sen islem yapma iyi bir kuafore yaptir istanbuldaysan oneri sunabilirim gecisli saclarda risk oluyor bu sefer toparlamaya calisirken daha cok yipratiyoruz bakim yaglari uygula daha once ben denedim hem cabuk uzuyor hem.toparliyor
Bu arada son fotg halin cok guzel oyle cok abartili goze batmiyor.diplerin boyle bota yapanlar var model olarak dipler koyu bi 5 6 cm sen sonrasi acik sekil

dip renginiz çok güzel bence ellemeyin boyalı yerlere küllü renkle boyayın işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…