Saç Rengi ve Saç Boyama < Fotoğraflı > Saçımda bir karışım denedim, sonucunu buradan anlatırım :)

demetanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
324
31
68
Diğer
Merhaba kızlar, dün yine annemin saçına kına yaktım. Annem gençliğinde saçına perma yaptırmış ve yanlış bir işlemden dolayı saçları tutam tutam dökülmüş. O zaman, saçına kimyasal bir şey yaptırmayacağına yemin etmiş. Yeminini hiç bozmadı ve saçını hiç boyatmadı. Yıllardır hep kına yaktırdı saçına. Son yıllarda da kına yakma işi bana düştü. Her tür kınayı ve her tür rengi denedik. Annem esmer olduğu için siyah, kestane ya da kızıl renkler yaptık.

Benim de saçlarımda beyazlar arttı. Genetik olarak erken beyazlıyor sanırım. Ben de saçım zarar görür, dibi çıktıkça uğraşmak gerekir diye boyadan uzak durdum hep.

Dün anneme kına yakınca kendime de kına yakmaya karar verdim. Ama ben kumral - sarı bir ton istiyorum. Bir karışım yaptım ve saçıma sürdüm. Şu anda kafamda kına, bone ve market poşetiyle oturuyorum. Yıkayıp sonucu görünce anlatırım sizlere... Hadi hayırlısı...

Son düzenleme:
Bu saçımın doğal haliydi.

Eklentiler

• 1a.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 178
  • 1b.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 176
  • 1c.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 152
  • 1d.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 167
Bu da yaptığım karışımdan sonraki hali...

Eklentiler

• 1.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 151
  • 2.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 162
  • 3.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 158
  • 4.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 145
  • 5.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 171
  • 6.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 167
  • 7.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 154
*Saçımın dibindeki renk bir ton açılmış.
* Beyazlarım limon sarısı gibi bir renk olmuş.
*Saçlarım yumuşamış.

Fotoğraflarda ışık farkından dolayı çok farklı renkler görünüyor. Hem evde, hem dışarda çektim.
Bu arada annem hiç beğenmedi, normal kına yak tam kızıl olsun, dedi.

Saçım tarçın kokuyor :) Tam olarak ne rengi denir buna? Fındık mı, soğan kabuğu mu? Bazı yerleri de kızıl gibi...

Karşımın tarifini de yazarım bir ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…