Merhaba kızlar, dün yine annemin saçına kına yaktım. Annem gençliğinde saçına perma yaptırmış ve yanlış bir işlemden dolayı saçları tutam tutam dökülmüş. O zaman, saçına kimyasal bir şey yaptırmayacağına yemin etmiş. Yeminini hiç bozmadı ve saçını hiç boyatmadı. Yıllardır hep kına yaktırdı saçına. Son yıllarda da kına yakma işi bana düştü. Her tür kınayı ve her tür rengi denedik. Annem esmer olduğu için siyah, kestane ya da kızıl renkler yaptık.
Benim de saçlarımda beyazlar arttı. Genetik olarak erken beyazlıyor sanırım. Ben de saçım zarar görür, dibi çıktıkça uğraşmak gerekir diye boyadan uzak durdum hep.
Dün anneme kına yakınca kendime de kına yakmaya karar verdim. Ama ben kumral - sarı bir ton istiyorum. Bir karışım yaptım ve saçıma sürdüm. Şu anda kafamda kına, bone ve market poşetiyle oturuyorum. Yıkayıp sonucu görünce anlatırım sizlere... Hadi hayırlısı...
Benim de saçlarımda beyazlar arttı. Genetik olarak erken beyazlıyor sanırım. Ben de saçım zarar görür, dibi çıktıkça uğraşmak gerekir diye boyadan uzak durdum hep.
Dün anneme kına yakınca kendime de kına yakmaya karar verdim. Ama ben kumral - sarı bir ton istiyorum. Bir karışım yaptım ve saçıma sürdüm. Şu anda kafamda kına, bone ve market poşetiyle oturuyorum. Yıkayıp sonucu görünce anlatırım sizlere... Hadi hayırlısı...
Son düzenleme: