Fotoğraflı perde için yardım? (Konu taşınmadan acil)

Arcturuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
102
32
Merhaba arkadaşlar...Yeni ev aldık.. Şimdiye kadar kiradaydık...Bu yüzden perdelerim yeni eve uymadı ve yeni perde yaptırmam lazım.. Fakat pencereler fotoğrafta gördüğünüz gibi.. Nasıl yaptıracağıma karar veremedim. 3 lü camın olduğu kısma klasik tül+güneşlik yaptırsam, tek parça çok ağır olacak. Parçalı yaptırsam fon vs. nasıl olur bilmiyorum. Bide mobilyalarım sade olduğu için yan fonlarla renk katmak istiyorum. Ama perde modelinde kararsızım.. Yardımcı olursanız çok sevinirim..Ayrıca son fotoğrafta oturma odasına ait, pencere fransız ama oda küçük birde ona el atıverin :KK56:...
Bu arada biraz fikir edinene kadar da konumu taşımazsanız sevinirim sayın edilerimiz..
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.. Hepinize hayırlı günleeeer!!!:KK52:

Eklentiler

• 20150403_132112.jpg
    20150403_132112.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 723
  • 20150403_132120.jpg
    20150403_132120.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 672
  • 20150403_132130.jpg
    20150403_132130.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 705
:oops::-)Evet biliyorum ama diğer tarafta geç cevap veriliyor.. 1 2 güne sipariş vereceğim için buraya açıp hemen cevap alayım diye düşündüm.. Senin bi fikrin varmı??

:)) 4 camli olan yere duvardan duvara yaptir bence. Perde küçük kalinca hic hoş durmuyor bence .
Ha hepsine fon yaptiririm diyorsan o olabilir hoş durur bence.. Önemli olan senin zevkin tabii ki :)
:oops::-)Evet biliyorum ama diğer tarafta geç cevap veriliyor.. 1 2 güne sipariş vereceğim için buraya açıp hemen cevap alayım diye düşündüm.. Senin bi fikrin varmı??

image.jpg Bizim salon camları da aynı bu sekilde biz sunu düsünüyoruz suan sadece stor güneslik var,bunu yaptrcaz durum müsait olunca sizin oturma sekline de uygun yani

Bence 4 lü olan kismi boydan boya yaptirin. Benimde pencerelerim öyle ben duvardan duvara yaptirdim. Yinede secim sizin :-)

Çok parça parça tüm duvarı kapatıcaksın mecbur o yüzden hayalet tül düz bişey seç 2 paröa yaptır kullanım kolaylığı olsun altına da yine ince güneşlik yap çünkü makineye bile zor sığar ağır yaptırırsan. Yanlarına fon bilemedim hoş olmaz vence en üste toplamalı birsey olabilir belki renk gelsin diye...
Oturma odan basit ama tül güneşlik fon çok rahat uyar ortalı düzgün cam.

:)) 4 camli olan yere duvardan duvara yaptir bence. Perde küçük kalinca hic hoş durmuyor bence .
Ha hepsine fon yaptiririm diyorsan o olabilir hoş durur bence.. Önemli olan senin zevkin tabii ki :)

Bence 4 lü olan kismi boydan boya yaptirin. Benimde pencerelerim öyle ben duvardan duvara yaptirdim. Yinede secim sizin :-)
Sağolun kızlar.. dediğiniz gibi yaptırdığımda bol perdeli bi oda gibi görünürmü diye düşünüyorum.. Esmer0101 dediğim gibi karmaşık bir görüntü oldumu. Klasik güneşlik+tül yaptırdın demi?
Eki Görüntüle 1490516 Bizim salon camları da aynı bu sekilde biz sunu düsünüyoruz suan sadece stor güneslik var,bunu yaptrcaz durum müsait olunca sizin oturma sekline de uygun yani
Bu fotoğrafı bende görmüştüm. Ama burda komple cam var diye vazgeçmiştim. Yinede aklımın bi köşesinde bekliyor hala bu fikirde..
Cok guzel, gunesli bir ev. Gule gule oturun.
Ben hic anlamam, ama internette perdeciye atsan resimleri fikir verir mi acaba? :nazar:
Teşekkür ederim canım cevabın için.. Perdeciye sorma fikrini de bilmiyordum. bi araştırayım bakalım onuda :)

Çok parça parça tüm duvarı kapatıcaksın mecbur o yüzden hayalet tül düz bişey seç 2 paröa yaptır kullanım kolaylığı olsun altına da yine ince güneşlik yap çünkü makineye bile zor sığar ağır yaptırırsan. Yanlarına fon bilemedim hoş olmaz vence en üste toplamalı birsey olabilir belki renk gelsin diye...
Oturma odan basit ama tül güneşlik fon çok rahat uyar ortalı düzgün cam.
Bende öyle düşünmüştüm. Mecburen boydan yapılacak bide duvardan duvara olursa hem temizlikte, hem görüntüde bi ağırlık olacak !!

Dörtlüye düz tül üstüne de renkli perde

Açılınca iki yanda fon olarak kalacak ortadan kesik

Tek salon camına da aynısı onun perde de iki yana açılacak ortadan kesik olup gündüz fon olacak

Oturma odasına zebra yaptırma da ne yaptırırsan yaptır bence

Dörtlüye düz tül üstüne de renkli perde

Açılınca iki yanda fon olarak kalacak ortadan kesik

Tek salon camına da aynısı onun perde de iki yana açılacak ortadan kesik olup gündüz fon olacak

Oturma odasına zebra yaptırma da ne yaptırırsan yaptır bence

Dediğini tam olarak anlayamadım ama fon+tül+renkli demek istedin sanırım. İki yana açılınca 3 camda da fon mu görünecek yani???

Hayır
Dediğini tam olarak anlayamadım ama fon+tül+renkli demek istedin sanırım. İki yana açılınca 3 camda da fon mu görünecek yani???

Hayır tül üstüne de renkli ya da desenli perde

Ortadan kesik iki yana açılacak fon gibi duracak ortadakilerin üstünde zaten tül olacak tül tek parça

Hayalimi anlatamadım galiba gözünde canlanmadı

Fon diye yanda 50 cm koyuyorlar ta onun yerine perdeni açınca kenara toplamış oluyorsun

Akşam da tül içinde perde evin içinden görünen renk katan oluyor

Canımcımmm nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ikea da rustik perdeler var fransız camlarda şok şık duruyor. yaptırmaya kalkınca pahalı oluyor :KK43: istanbul daysan ikea yı değerlendir. birde rustik perde takabilmen için kartonpiyer olmaması lazım. eceippp kullanışlı :KK73::KK36:

Hayır

Hayır tül üstüne de renkli ya da desenli perde

Ortadan kesik iki yana açılacak fon gibi duracak ortadakilerin üstünde zaten tül olacak tül tek parça

Hayalimi anlatamadım galiba gözünde canlanmadı

Fon diye yanda 50 cm koyuyorlar ta onun yerine perdeni açınca kenara toplamış oluyorsun

Akşam da tül içinde perde evin içinden görünen renk katan oluyor
Hımm şimdi anladım canım.. evet aslında güzel fikir böyle yaptırabilirim.. Teşekkür ederim..

Canımcımmm nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ikea da rustik perdeler var fransız camlarda şok şık duruyor. yaptırmaya kalkınca pahalı oluyor :KK43: istanbul daysan ikea yı değerlendir. birde rustik perde takabilmen için kartonpiyer olmaması lazım. eceippp kullanışlı :KK73::KK36:
Doğrudur canım rustik kullanmadım hiç ama kartonpiyer var dediğin gibi zaten o olmasada yaptırmazdım heralde... Teşekkür ederim yinede :)

Eki Görüntüle 1490516 Bizim salon camları da aynı bu sekilde biz sunu düsünüyoruz suan sadece stor güneslik var,bunu yaptrcaz durum müsait olunca sizin oturma sekline de uygun yani
arkadasa bunu onerecektim ama yandaki cam isi bozuyor. Hem yarim hem altinda petek var. Cok kotu ya.
Kucuk odaya kruvaze yap kurtul ama salon hakkaten fena

X