• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotograflı lütfen bakar mısınız ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.142
6.914
398
En son 20 yil önce belki dedaha fazla oluyor cocuktum ari sokmustu ayagımi 3 gün yürüyememistim aşırı şişmişti kangren gibiydi ayni annem saglik ocagına götürmüştü doktor alerji yapmis demisti ama igne yaptilar mi ilac mi verdi ne yapti hatirlamıyorum hic solunumda sorun olmamıstı o günden beri arı sokmadı.4 5 saat önce ari soktu bacagım böyle oldu acile gitmem gerekir mi ? Evde krem var ama bebegimi emziriyorum kullanilır mi bilmiyorum acili bununla mesgul etmeli miyim kararsiz kaldım en ufak seyde acile gitmem cünkü kızarim bosa gidenlere var mi basina gelen

Eklentiler

• 20250311_125250.webp
    20250311_125250.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 125
Bence gitmelisiniz alerjiniz varmis daha kotu olabilirsiniz

En son 20 yil önce belki dedaha fazla oluyor cocuktum ari sokmustu ayagımi 3 gün yürüyememistim aşırı şişmişti kangren gibiydi ayni annem saglik ocagına götürmüştü doktor alerji yapmis demisti ama igne yaptilar mi ilac mi verdi ne yapti hatirlamıyorum hic solunumda sorun olmamıstı o günden beri arı sokmadı.4 5 saat önce ari soktu bacagım böyle oldu acile gitmem gerekir mi ? Evde krem var ama bebegimi emziriyorum kullanilır mi bilmiyorum acili bununla mesgul etmeli miyim kararsiz kaldım en ufak seyde acile gitmem cünkü kızarim bosa gidenlere var mi basina gelen
Arı sokması bu şekilde olur zaten beni de sokmuştu küçükken biz hiç doktora gitmemiştik bir şey olmadı ama ilacı var mı bilmiyorum

Siz yalnızsanız yanınızda biri bulunsun yine de . Eğer kendinizi kötü hissederseniz ambulans çağırın ama bebeğinizi düşünün önce

Bence gidin acile

Back
X