Ben de bu tarz bir burun istiyordum çok araştırdım ve en yakın yapan doktor Can Kopal'mış sanırım ben ondan 9 Eylül e ameliyat günü aldım bakalım
kizlar istedigim burun karakteri,sekli,tarzi herneyse tam olarak Lana Del Rey sahip bu tarz calisan doktor kim? yardim edin 2. ameliyatim olacak ilk ameiyatimdan 2 sene gecti hala memnuniyetsizim ucu yuvarlak burnumunbana kafasina gore yakisani degil,istedigimi yapacak estetik oldugu belli olacak ben burdayim diye bagiracak minik burun yapan doktor lazim. 2.ameliyat olacagim icin iyi secim yapmam lazim lutfne yardim
İsmail Bayram da aynı burunu yapıyo. Kardeşimin burnuna çok benziyo bu resimkizlar istedigim burun karakteri,sekli,tarzi herneyse tam olarak Lana Del Rey sahip bu tarz calisan doktor kim? yardim edin 2. ameliyatim olacak ilk ameiyatimdan 2 sene gecti hala memnuniyetsizim ucu yuvarlak burnumunbana kafasina gore yakisani degil,istedigimi yapacak estetik oldugu belli olacak ben burdayim diye bagiracak minik burun yapan doktor lazim. 2.ameliyat olacagim icin iyi secim yapmam lazim lutfne yardim