FOTOGRAFLI-BURUN TARZI

wllmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
119
73
kizlar istedigim burun karakteri,sekli,tarzi herneyse tam olarak Lana Del Rey sahip bu tarz calisan doktor kim? yardim edin 2. ameliyatim olacak ilk ameiyatimdan 2 sene gecti hala memnuniyetsizim ucu yuvarlak burnumun :KK43: bana kafasina gore yakisani degil,istedigimi yapacak estetik oldugu belli olacak ben burdayim diye bagiracak minik burun yapan doktor lazim. 2.ameliyat olacagim icin iyi secim yapmam lazim lutfne yardim :KK43:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 371
1

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 957
2

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 250
4

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 268

yüz yapınız çok önemli, türk kadınları genelde farklı yüz tipine sahip oluyor. size gideceğini düşünüyorsanız bu burnu yapamayacak dr yok bence belli bir düzeyde olan doktorlardn bahsediyorum. bence bu burun tipi çok yapay ucu çok küt ve sivri. yüze bakınca yüzün önüne fazlasıyla geçiyor yani burun çok çok dikkat çekmemeli . bu benim düşüncem tabi ki. geçmiş olsun

Ben de bu tarz bir burun istiyordum çok araştırdım ve en yakın yapan doktor Can Kopal'mış sanırım ben ondan 9 Eylül e ameliyat günü aldım bakalım

Ben muayeneye gittiğimde zaten can beyin asistanı bir Sürü hastasının fotoğraflarını gösterdi bana beni o ikna etti zaten muayene de ücretsiz bi git görüş derim

kizlar istedigim burun karakteri,sekli,tarzi herneyse tam olarak Lana Del Rey sahip bu tarz calisan doktor kim? yardim edin 2. ameliyatim olacak ilk ameiyatimdan 2 sene gecti hala memnuniyetsizim ucu yuvarlak burnumun :KK43: bana kafasina gore yakisani degil,istedigimi yapacak estetik oldugu belli olacak ben burdayim diye bagiracak minik burun yapan doktor lazim. 2.ameliyat olacagim icin iyi secim yapmam lazim lutfne yardim :KK43:

Canim buldunmu bu burnu yapicak doktoru ?

İsmail Bayram da aynı burunu yapıyo. Kardeşimin burnuna çok benziyo bu resim

X