(fotoğraflı)bu köşeyi nasıl düzenlemeliyim

Ekinoks

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
395
26
318
Kırklareli
$IMG_0045.webp$IMG_0043.webp

BU KÖŞEYİ SİZCE NASIL DÜZENLEMELİYİM.perdeleri tamamen çekip o köşeyi kapatabilirim.(bunu çok istemiyorum.kişiselleştirmek istiyorum o köşeyi)
1.fotodaki gibi diğer duvarıda açıp orayıda büyüklü küçüklü .çerçeveler kullanabilirim.
yada fon yaptırıp duvarla bi zıtlık oluşturabilirim.siz ne önerirsiniz

birde fotoğraf boyutu nasıl küçültülüyorçperdelerin tamamen çekili halide vardı ama büyük geldi.

daha sonrada kırmızı yastıklar düşünüyorum eğer pano olursa

İçkiyle aran nasıl bilmiyorum ama içki koyabileceğin raflar ve küçük bi kitaplıkla keyif köşesi yaratabilirsin. Kitaplıkta sevdiğin kitaplar, oyunlar güzel olabilir diye düşünüyorum.

$sira-disi-saraplik-tasarimi-1.webp$pr_01_116_min.webp$pr_01_118_min.webp$raf-300x198.webp$B5-rafli-kamali-kitaplik-kitacc8925321.webp

Çok güzel şeyler yapılabilir kapatma bence de o köşeyi. Bi de fotoğraf küçültmek için programlar var ya da boyut olarak biraz kırparsan küçülebilir.

fikrim klasik gelebilir ama bence kesinlikle fon yaptır ve tam koltukların kollarının birleştiği yere koy ne aksesuar koyacaksan perdeler bu şekliyle çok boş duruyo bence...

DSC03416.JPG

fon yaptırdıktan sonra şöyle bi köşe yapabilirsin mesela ben de salonuma düşünüyorum hatta...

$php8OeNSlPM.webp

halımda bu şekilde.daha önce bi konu açmıştım.orda halının içindeki kahve tonlarından yaptırmayı önerilmişti.fon konusunda haklısın bende çok boş durduğunu düşünüyorum.abajurda hoş olur gerçekten

kesinlikle perdeleri kapatmalısın. tablo ve sehpalar çok sırıtmış. perdeleri kapatman en güzeli bence bir de ayaklı saatlerden kullanabilirsin veya lambader çok hoş duracaktır

yani ben fonsuz düşünemiyorum perdeyi yaa çıplakmış gibi geliyo bence kesinlikle yaptır derim çok koyu olmayacak şalilde kahve tonlarında fon ve önüne sehpa ya da fiskos ve abajur ve çerçeveler harika oluyo sıcak bi ortam oluşturuyo..

kesinlikle perdeleri kapatmalısın. tablo ve sehpalar çok sırıtmış. perdeleri kapatman en güzeli bence bir de ayaklı saatlerden kullanabilirsin veya lambader çok hoş duracaktır

kapatmalısın derkenne kastettiniz.o sehpalar ve tablo orada değil.onları idareten koymuştum kırmızı nasıl oluyor diye bakmak için.

yani ben fonsuz düşünemiyorum perdeyi yaa çıplakmış gibi geliyo bence kesinlikle yaptır derim çok koyu olmayacak şalilde kahve tonlarında fon ve önüne sehpa ya da fiskos ve abajur ve çerçeveler harika oluyo sıcak bi ortam oluşturuyo..

iki pencerem var.ozamanda japon perde önermiştiniz.ama camın birinde kapı var oraya japon perde kullanışlı olmaz diye düşünmüştüm.yada oraya olmazsa olmaz gibi geliyor.bu nedenle sanırım pileli olacak ama hala kararsızım fon şekli konusunda.

önce şu fon işini halletmeliyim gerçekten.çok sağolun fikirler için.

iki pencerem var.ozamanda japon perde önermiştiniz.ama camın birinde kapı var oraya japon perde kullanışlı olmaz diye düşünmüştüm.yada oraya olmazsa olmaz gibi geliyor.bu nedenle sanırım pileli olacak ama hala kararsızım fon şekli konusunda.

önce şu fon işini halletmeliyim gerçekten.çok sağolun fikirler için.
aslında pileli daha iyi gider gibi yaa sonuçta senelerin modesi hiç de değişmiyo japon bu gün var yarın yok...bir de pileli daha ağır durur mesela bu tarz bi abajur alsanız arkada hoş duracaktır bence..

Eki Görüntüle 635163 Eki Görüntüle 635164

BU KÖŞEYİ SİZCE NASIL DÜZENLEMELİYİM.perdeleri tamamen çekip o köşeyi kapatabilirim.(bunu çok istemiyorum.kişiselleştirmek istiyorum o köşeyi)
1.fotodaki gibi diğer duvarıda açıp orayıda büyüklü küçüklü .çerçeveler kullanabilirim.
yada fon yaptırıp duvarla bi zıtlık oluşturabilirim.siz ne önerirsiniz

birde fotoğraf boyutu nasıl küçültülüyorçperdelerin tamamen çekili halide vardı ama büyük geldi.

daha sonrada kırmızı yastıklar düşünüyorum eğer pano olursa

Canım görünen duvarı duvar kağıdıyla kaplayıp .Şık çerçeveli küçük resimler asabilirsin yada duvarında astığın tabloyu değiştirip daha şık dekoratif tablo kullanmanı tavsiye ederim.

Küçük kelebek aynalar var boy boy onlardan bir duvarın aşağıya yakın kısmından başlatıp diğer duvarada yukarı doğru devam edip bütünleyebilirsin altınada şık bir biblo olabilir ben kendi evimi öyle yaptım çok güzel durdu unutmazsam akşam resmini çeker eklerim

Fon perdeler olmalı o köşede.. kahve rengi bir odada renkli sehpalar ve o resim pek ilgili durmamış.
ikea da küçük boy kalın kahve rengi çerçeveler içinde ayna olan bir ürün var. Bu ürünlerden birkaç tane merdiven
şeklinde yerleştirip altınada koyu renk bir sehpa ile güzel bir görüntü oluşabilir.

kapatmalısın derkenne kastettiniz.o sehpalar ve tablo orada değil.onları idareten koymuştum kırmızı nasıl oluyor diye bakmak için.
yok canım kapaat derken perdeleri tam kapat köşelerde birleştir yani. sehpayı falan da kaldır bi tane saat al ayaklı ya da lambader. eğer durumum yok diyorsan boş kalsın sehpa yakışmamış araya

aslında pileli daha iyi gider gibi yaa sonuçta senelerin modesi hiç de değişmiyo japon bu gün var yarın yok...bir de pileli daha ağır durur mesela bu tarz bi abajur alsanız arkada hoş duracaktır bence..

sanırım pileli fon olacak.halıdaki koyu kahve çokmu karartır sizce.diğer kahve biraz daha değişik bi ton .o koyu kahve ile uyum sağlar ama odayı çokmu karartır sizin fikriniz ne.

Canım görünen duvarı duvar kağıdıyla kaplayıp .Şık çerçeveli küçük resimler asabilirsin yada duvarında astığın tabloyu değiştirip daha şık dekoratif tablo kullanmanı tavsiye ederim.

odanın tamamı kahve ve krem renklerde.bir renkle yastıklar olsun aksesuar olsun renklendirmek istiyorum.kırmızıda seçenek çok olduğu için kırmızı düşünmüştüm.o tabloda evet çok basit bi şey 3.5 tl ye aldım.renk olarak denemek için

Küçük kelebek aynalar var boy boy onlardan bir duvarın aşağıya yakın kısmından başlatıp diğer duvarada yukarı doğru devam edip bütünleyebilirsin altınada şık bir biblo olabilir ben kendi evimi öyle yaptım çok güzel durdu unutmazsam akşam resmini çeker eklerim
fotoğraf koyarsanız çok sevinirim

yok canım kapaat derken perdeleri tam kapat köşelerde birleştir yani. sehpayı falan da kaldır bi tane saat al ayaklı ya da lambader. eğer durumum yok diyorsan boş kalsın sehpa yakışmamış araya

bu şekildemi diyorsunuz.evet buda seçeneklerim arasında.
ÇOK büyük oldu kusura bakmayın küçültemedim

Son düzenleme:
bence kırmızı yerine toz pembe dene canım kahveye pembe daha hoş oluyor..yeşilin açık bir tonu da yakışıyor kahveye bu kına yeşili denen renk sanırım haa bir de turkuaz kahve uyumu hoş oluyor ama ben krem kahve senin eve toz pembeyi yakıştırırım alternatif olarak..krem rengi bir abajur pembe güller minik objeler mumlar hoş hava karat odana bence..

bu şekildemi diyorsunuz.evet buda seçeneklerim arasında.
çok büyük oldu kusura bakmayın küçültemedim

evet canım bence gayet güzel olmuş sepete bile gerek yok hatta. Perdenin güzelliği yeter o köşeye eğer ayaklı saat veya çiçek veya lambader olmazsa

Back
X