- 16 Ocak 2024
- 33
- -29
- 1
- Konu Sahibi bebekannessi
-
Üstte görünsün diye yazıyorum. Çıksın inşallah sağlıkla dişleri kuzununMerhaba arkadaşlar 2 adet görsel ekledim bebeğim 1 yaşında ve henüz hiç dişi patlamadı. 4 aylıktan beri kaşıyor ve ağrı çekiyor doktor diş etleri şişmiş patlamak üzere demişti. Ancak hala patlamadı çok acı çekiyor yavrum. Çıldırıyor kaşırken alt üst birden kabarık. Uyku uyuyamıyor. Tetagil ve karanfil yağı uyguluyorum eline soğuk şeyler veriyorum rahatlaması için. Tecrübeli ebeveynlere sormak istiyorum bu görüntüden sonra patlaması ne kadar sürüyor?
Ben diş etində beyazlari görüncə anlıyorum diş çıkardığını sizde daha yok ilk çocuğum 1 yaşında çıkardı ilk dişini ikinci 4 aylık üçüncü 8 aylık .Yani endişe etmeyin cocukdan çocuğa deyişiyor bu durum .Merhaba arkadaşlar 2 adet görsel ekledim bebeğim 1 yaşında ve henüz hiç dişi patlamadı. 4 aylıktan beri kaşıyor ve ağrı çekiyor doktor diş etleri şişmiş patlamak üzere demişti. Ancak hala patlamadı çok acı çekiyor yavrum. Çıldırıyor kaşırken alt üst birden kabarık. Uyku uyuyamıyor. Tetagil ve karanfil yağı uyguluyorum eline soğuk şeyler veriyorum rahatlaması için. Tecrübeli ebeveynlere sormak istiyorum bu görüntüden sonra patlaması ne kadar sürüyor?
Benim oglum 13 ayini doldurdu. Boyle kabarik hala dişi yok. Genetik de ola bilir. Annem 1.5 yaşinda. Ablam 1 yaşinda diş çikarmiş. Her hangi fiziksel zihinsel sorunu yoksa bazi testler verdiriyor doktorlar. Cumartesi vericez bakalimMerhaba arkadaşlar 2 adet görsel ekledim bebeğim 1 yaşında ve henüz hiç dişi patlamadı. 4 aylıktan beri kaşıyor ve ağrı çekiyor doktor diş etleri şişmiş patlamak üzere demişti. Ancak hala patlamadı çok acı çekiyor yavrum. Çıldırıyor kaşırken alt üst birden kabarık. Uyku uyuyamıyor. Tetagil ve karanfil yağı uyguluyorum eline soğuk şeyler veriyorum rahatlaması için. Tecrübeli ebeveynlere sormak istiyorum bu görüntüden sonra patlaması ne kadar sürüyor?
Dişi patlamadı mı bebeşin merak ettim 10 gün önce atmışsın resim,Merhaba arkadaşlar 2 adet görsel ekledim bebeğim 1 yaşında ve henüz hiç dişi patlamadı. 4 aylıktan beri kaşıyor ve ağrı çekiyor doktor diş etleri şişmiş patlamak üzere demişti. Ancak hala patlamadı çok acı çekiyor yavrum. Çıldırıyor kaşırken alt üst birden kabarık. Uyku uyuyamıyor. Tetagil ve karanfil yağı uyguluyorum eline soğuk şeyler veriyorum rahatlaması için. Tecrübeli ebeveynlere sormak istiyorum bu görüntüden sonra patlaması ne kadar sürüyor?
Bence bebekten bebeğe değişiyor bu süre alt dişleri çabuk cikardi oğlum ama üst ikiyi aylardır çekiyor malesef taze soğan veriyorum ben beyaz yerini onunla idare ediyor yada soğuk salatalık onu da çok seviyor iyi geliyor sanırımMerhaba arkadaşlar 2 adet görsel ekledim bebeğim 1 yaşında ve henüz hiç dişi patlamadı. 4 aylıktan beri kaşıyor ve ağrı çekiyor doktor diş etleri şişmiş patlamak üzere demişti. Ancak hala patlamadı çok acı çekiyor yavrum. Çıldırıyor kaşırken alt üst birden kabarık. Uyku uyuyamıyor. Tetagil ve karanfil yağı uyguluyorum eline soğuk şeyler veriyorum rahatlaması için. Tecrübeli ebeveynlere sormak istiyorum bu görüntüden sonra patlaması ne kadar sürüyor?
Doktor ne diyor peki bu kadar geç çıkmasınaGüncelleme yapmaya geldim 13 ayı geçti hala dişleri patlamadıson durumu yine görsel olarak atayım ilk fotoğraf bu hafta ikinci geçen hafta çektim hiç ilerleme yok gibi Eki Görüntüle 3462514
Osman gonulali bir dinleyin belli bir ayda cikmazsa iki degere baktirin diyor. Cevremde benim.cocugum gec cikardi diyende varGüncelleme yapmaya geldim 13 ayı geçti hala dişleri patlamadıson durumu yine görsel olarak atayım ilk fotoğraf bu hafta ikinci geçen hafta çektim hiç ilerleme yok gibi Eki Görüntüle 3462514
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?