Saç Rengi ve Saç Boyama (fotoğraflı) Bakır-kızıl tonundan kumrala

filtrekahve

kötü söz, kötü göz ırak olsun.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
1.416
38
88
her zamanki gibi kuaför şapşallığı kaynaklı, saçlarım kızıl-bakır-karamel karışımı saçma sapan bir renk olmuştu. üstelik öncesinde boya silici yaptırdım, saçımdaki istemediğim tondan (yine kuaförün yaptığı renk) kurtulmuştum. açık kumral-kumral karışımı bir renk olsun dedim ve alttaki fönsüz olan saçımdaki rengi kör kuaförüm açık kumral-kumral arası renk diye kakalamaya çalıştı bana. neyse, artık kuaföre muaföre gitmemeye karar verdim. 2 açık küllü kumral 1 kutu da orta küllü kumral alıp karıştırarak, daha ilk boyamada fönlü olan saçımdaki rengi elde ettim. 2. ve 3. boyamalarımı sabırsızlıkla bekliyorum, ilk boyamada böyle olduysa

tabii ki hala bakırlık/kızıllık mevcut ama dediğim gibi ilk boyama daha ve 3-4 kere yıkama sonrası. bir kaç boyama sonrası tamamen kurtulacağımı düşünüyorum.

peki hangi markayı kullandın?

organic natural colors, palette markasınınki ile karıştırmayın, alakası yok, bitkisel bir boya.

net üzerinden kimi siteler satıyor ama doğal diye, organik diye 25e satan da var 35e satan da. ancak asıl fiyatı 14-17 arası değişiyor. sanırım gratis mağazasında varmış, gidip bakmadım.

içinden çıkan şampuanı ve kremi de organik. boyanın kendisi muz kokulu.

cevapladığın için teşekkürler, peki sertleştirme, kırılma yani saçta yıpratma yaptı mı? çünkü benim saçım çikolata kahve yani 8.1 boyasam küllü yapar mı ki :18:

cevapladığın için teşekkürler, peki sertleştirme, kırılma yani saçta yıpratma yaptı mı? çünkü benim saçım çikolata kahve yani açık küllü kumral boyasam küllü yapar mı ki :18:

cevapladığın için teşekkürler, peki sertleştirme, kırılma yani saçta yıpratma yaptı mı? çünkü benim saçım çikolata kahve yani 8.1 boyasam küllü yapar mı ki :18:

hayır yıpratması kesinlikle yok, zaten dediğim gibi silici yaptırmıştım saçıma, siliciden sonra da kimyasal boya yapıldı. o ara yıprandı saçım, toparlamaya çalıştım. bu boya değişik, jöle gibi kıvamı var. bitkisel olduğu için de yıpratmıyor. hatta aldığım yerdeki bayanla konuştuk, hemen sonuç istiyorsam, haftada 1 boyayabileceğimi söyledi. ama ne gerek var diye düşündüğüm için ayda 2 kere boyamaya karar verdim, hem o sırada dipler de çıkar.

hangi tonla boyanmalı en sağlıklı ve doğru bilgiyi satıcı verir size, yanlış yönlendirmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…