Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)

Fotograflarınızda Programsız Değisiklik Yapmak İstiyorsanız; Bu Siteden İyisi Yok.!!

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
156
Yer
- Yurtdışı
Fotoğraflarınızı hiçbir program yardımı almadan değişiklik yada efekt eklemek istiyorsanız bu site tam size göre ..resimlerinizin boyutlarıyla oynayabilir, onlara çeşitli efektler katabilirsiniz...kaydirigubbakcemile5

ISTE LINK şutarafagitti

şekercım bu sıte ıngılızceee
anlamadım ben bişikaydirigubbakcemile4

ben yaptım cok guseldı gercekten tesekur ederım

zeppcim ben bir kaç deneme yaptım ama mail adresi yazmadım kapattım çıktım sonra yine girdim verdiğin linke ama gördümki 4 resmimde orda duruyor silemezmiyim onu yada bir problem yaratırmı CADIARZU bu bana:uhm: teşekkürler canıma.s.

Çok güzel bir site teşekkürler paylaşım için.Peki başka site varmı bu şekilde bildiğiniz??

çok harika bir programm yine her zamanki gibi süppersin ZEPP"cim.....a.s..

zeppcim ben bir kaç deneme yaptım ama mail adresi yazmadım kapattım çıktım sonra yine girdim verdiğin linke ama gördümki 4 resmimde orda duruyor silemezmiyim onu yada bir problem yaratırmı CADIARZU bu bana:uhm: teşekkürler canıma.s.

bugün linki tekrar tıkladım resimlerim yok olmuş :sm_cool:

Ben de baktım ama, şu işlerden anlıyamıyorum bir türlü .Yine de denemeye devam edeceğim .Harika bir paylaşım .a.s.

Son düzenleme:
aayyy süpermiş yaaaa
bayıldım resmen hemen düğün resimlerimizi yapayım burdan :D
paylaşım için teşekkürler...

süper bişi ya bu program gülmekten çatladım valla :)))) emeğine sağlık zepp

photoshop biliyorum çok şükür, acemilere yardımcı olur bu site teşekkürler

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Back