• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fotoğraflarda değişen saç rengi

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
398
uzun zamandır uğraştığım bir konu var..Fotoğraflarda saç rengim farklı çıkıyo mesela şuan açık kumraldan sarıya dönmeye başladım bugün boyadım gündüz dışarda çektiğim fotoğrafta sarıydı.Gündüz ev ortamında ve akşam da dahil olmak üzere saçlarım daha koyu çıkıyo hani sarı tonlarında olduğu belli ama gündüz fotoğraflarıyla aralarında çok fark oluyo.Oysa ünlülerin saçlarını falan gece gündüz yanyana getirirsek aynı tonlar..Neden böyle oluyo acaba sadece bendemi oluyo? bakırlık turunculukta çıkıyo bazen bunları nasıl yokedebilirim?

Son düzenleme:
canım sadece sende olur mu öyle şey mi olur:) bunların hepsi fizik kurallarıyla ilgili saçlar her ışığın altında farklı renk görünür bundan doğal ne olabilir:1:

ama koyu saç olduğu gibi çıkıyo mesela :D aynada gözüken sarı fotoğrafta nasıl kumral koyumsu bi renk cıkabiliyoki :(

ünlülerin fotoğraflarını çekerken genelde profesyonel flashlarla, ışıklandırmalar ile çekiyorlar o yüzden olabilir :) benim de telefonda çektiğim fotoğraflar farklı çıkıyor. saç renginin de ışıklandırma ile alakası renk değiştirmesi çok normal zaten.

bende profesyonel makine kullanıyorum ama evet onların fotoğraflarını çekerken makineye ayrı flashlar takıyolar oda doğru :S

Genel bir şey bu..
Güneşte,karanlıklara ..vs vs her yerde değişk görünüyor saç renkleri :1:

sanırım saçımın rengi açıldıkça gece istedğim renkte cıkıyor fotoğraf birazda boyamayla alakası var kesinlikle :D

Back