Fotoğrafını eklediğim çocuk güvenlik bilekliklerinden kullanan var mı?

Biben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
117
46
98
IMG_4337.webp
IMG_4338.webp

Bu güvenlik bilekliklerinden kullanan var mı? 2,5 yaşında bi kızım var tam hareketli zamanı 6 aylık bebeğim var ikisiyle birlikte dışarı çıktığımda zorlanıyorum kızım el tutmak istemiyor elini bıraktığımda kontrol etmekte zorlanıyorum bi yandan bebek arabası bi yandan kızımın peşinde koşmak. Bu bilekliklerden gördüm ama emin değilim kullanışlı olur o kesin ama psikolojik olarak etkiler mi çünkü etrafta evcil hayvan gezdiren insanlar görüyor. Diğer türlü de yola fırlıyor koşuyor kaçıyor. Fiziksel sağlık mı psikolojik sağlık mı bilemiyorum. Sizce?

bunu degil de canta gibi olani görmüştüm, hosuma gitmisti.
soyle ki; cocuk cantasi gibi ama belden ya da yandan kemeri var. yani cocuk istese de cikartamiyor. ip kismi da cantaya bagli. yani cocuk kendisini tasmaya bagli hissetmez de normal cantasiyla geziyor gibi hisseder bence boyle olunca. annesi de sanki cantanin ipini tutuyormus gibi .
eger bulursam atacagim

buldum bak böyle:)
sirinler bence
1000080427.webp
1000080431.webp
1000080430.webp

bunu degil de canta gibi olani görmüştüm, hosuma gitmisti.
soyle ki; cocuk cantasi gibi ama belden ya da yandan kemeri var. yani cocuk istese de cikartamiyor. ip kismi da cantaya bagli. yani cocuk kendisini tasmaya bagli hissetmez de normal cantasiyla geziyor gibi hisseder bence boyle olunca. annesi de sanki cantanin ipini tutuyormus gibi .
eger bulursam atacagim

buldum bak böyle:)
sirinler benceEki Görüntüle 3582253
Aa evet bu tarz da olabilir 🤩 farklı alternatifler var şimdi bakıyorum ben de

Back
X