• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğrafından da rahatsız oldular

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Fotoğrafından da rahatsız oldular
!http://odatv.com/nurcular-ataturkun-fotografindan-da-rahatsiz-3009151200.html
nurcular-ataturkun-fotografindan-da-rahatsiz-3009151200_l2.jpg

Yeni Asya gazetesi bugün “Veliler Kemalist eğitimden rahatsız” manşetiyle çıktı.

Nur Cemaati’nin yayın organı Yeni Asya gazetesi bugün “Veliler Kemalist eğitimden rahatsız” manşetiyle çıktı.

Nur Ener haberinde “veliler eğitim müfredatındaki Kemalist söylem dayatmasından rahatsız olduklarını söylediler” diye yazdı. Haberdeki iddiaya göre Hilal K. isimli iki çocuğu da Fen Lisesi’nde olan bir veli, “alâkalı, alâkasız her kitabın başında Mustafa Kemal fotoğrafı var. Çocuklarımızın böyle bir ideoloji ve dayatma ile yetişmesinden son derece rahatsızım” dedi.

Haberinde devamında velilerin ders kitaplarında yapıldığı öne sürülen milliyetçilikten de rahatsız olduğu iddia edildi. Haberin ilgili bölümü şöyle; “Ders kitaplarında milliyetçi söylemlerin de yer aldığını belirten Elif Nur D. hanım, ‘ders kitapları baştan sona milliyetçi söylem ile dolu. Anlatılan tarih konularında Türk milliyetçiliği yapılarak çocuklarımız yönlendirilmeye çalışıyor’ dedi.”

yeniasya_300915.jpeg

Odatv.com

Nasıl habercilik anlayışınız var Allah aşkına nasıl? Gazetecilik, tarafsızlık, ahlak sıfır arkadaş sıfır.

Kadının biri belli ki Türk düşmanı, bir ropörtaj vermiş sanırsın milyonlar bundan rahatsız gibi manşet vermişler. Sanırsın kamuoyunun nabzını tutup, bin kişiye sormuşlar.

Gelin benle de ropörtaj yapın bakalım ben neden rahatsızmışım. Manşetten vermezseniz darılırım ama bu kadından neyim eksik :KK14:

kim demiş bunu bunu diyenlerin bu ülkede işi neymiş?

burası Mustafa Kemal Atatürkün kurduğu ülke

ve ulu önderimizin ilke ve inkılaplarını benimseyerek onun ideolojisinde eğitim verilmesi en normal olanı

bundan rahatsız olanlar kimin resimlerini ideolojisini istiyorlarmış???

Birde utanmadan manşet atmış haber yapmış

yeni akitin olmasaydı olurduk saygısızlığındaki manşetiyle yarışır

Atatürk'ü yaptıklarını ilke ve inkilaplarını silmeye güçleri yetmez.
O milletinin yüreğinde ölümsüz bir lider, bunu bildikleri için zaten ismini duymaktan bile rahatsız oluyor bazı kesimler.

ayyyy yeni asya mı,gazete mi o,önce habere bakarım,sonra kaynağına.sonrasıyla işim olmaz:KK53:

Halkı sahip çıkmıyor,dünya biliyor nasıl bir lider olduğunu , .
Dünya Lideri Atatürktür öyle lafla olmaz

122203_1.jpg

Ataturk_Heykeli_Aniti2.JPG

Rahatsız mı oluyorlarmış:KK59:
Kaç veliye sormuşlar:KK70: O kadar rahatsızlar ki burada düğünlerin bitiminde bile 10. Yıl Marşı çalınırEn Büyük TÜRKİYE

Nur cemaati hmmmmm barıştınız mı sizzzzz:KK8:

Biz sizi de biliriz sevgili cemaat :KK14: Kimin neyden rahatsiz oldugunu falan :KK14:

Ay ne sacma bir haber bize sormuslar mi iki cocugum var.Bu hangi gazete ya hic gormedim.Kim okuyor...

Back
X