Kızlar yardımlarınıza acil ihtiyacım var, diğer bir konu daha açmıştım dün bu renk için ama kendi resmimi de koyayım dedim daha iyi olur hem ona göre yakışırmı fikirlerinizi de söylersiniz. Bir de bu renk boyayı nasıl elde ederim???? Yardııımlarınız lazım acele ediyorum çünkü eylülde düğünüm vaar:))))
Ayrıca şu anki halim biraz daha dipleri çıkmış ve rengide böyle iyice sarımtırak şekilde açılmış hali, yani bu 3,4 ay önceki çekilmiş halim(mayıs gibi filan)hali ondan sonra da bir defa dip boyadım loreal çikolata kahve ile 2 aydan fazladır da hiç ellemiyorum.
senin saç renginde güzelmiş,çikolata kahve mi o? Normalde çikolata kahve pek koyu oluyorda,İstediğin renk de bakırlık yoğun ama tam çıkaramadım rengi :44:
senin saç renginde güzelmiş,çikolata kahve mi o? Normalde çikolata kahve pek koyu oluyorda,İstediğin renk de bakırlık yoğun ama tam çıkaramadım rengi :44:
evet canım bu çikolata kahve ama loreal casting amonyaksız serisinden ve bunda zaten özellikle alırken bende ona dikkat etmiştim koyu olmaması için çünkü ben saçda koyu kahve sevmiyorum sert öyle siyaha dönük filan bakıra dönük seviyorum her zaman yüze canlılık veriyor o renkler, tavsiye ederim onu da ayrıca saç derinde yanmıyor uygulama yaparken oda harika bişey ama işte bende yine o amonyaksızlar ile bu renge nasıl geçerim onu istiyorum, amonyaklı da olsa razıyım valla bu renk olayımda:)))))))))))) fikirlerinize çok ihtiyacım var ve acilll (
evet bence de doğru diyorsun da her kuaförde hemen öyle aynısını yapamıyor ki zaten bide kalitesiz boyalar kullanıyorlar saçımı da bozuyorlar iyice onuda istemiyorum yanii onlarada güvenmek zor oyüzden kendim ne yapabilrim diye bakıyorum.. :)) sağol fikirlerin için.:)
ten rengin açık bence yakışır
sanırım bakır kumral istediğin bu renk
ama bence düğün öncesi riske atıp kendin boyama
iyi bir kuaföre bu fotoğrafla git istediğin sonucu alırsın