evet cok bellı belırsız bı kemer wr ama orası benı hıc rahatsız etmıyo ama burun ucumdan nefret edıyorum desem yerıdırbenim de senin gibi kemik yoktu fazla ama ucu sorunluydu. Doktor bütünlük sağlanması için burun ameliyatı daha iyi dedi. Senin de hafif bi kemer var gibi bence komple olsa daha iyi. Ama her ihtimali düşünmek lazım şu bi gerçek ki ne kadar az mudahale olursa o kadar iyi. Benim burun sırtımda biraz oyukluk var mesela şuan, dışarıdan belli değil ve çok hafif bi şey olsa da.
bence kesinlikle olma gayet güzel bir burnun var değmez
bence burnun güzel canım dokundurma :) suratınada yakışıyor...
cok uzun degil mi?ya tesekkr ederım ben uzun zamandır duymamıstım boyle bı cumleee burnumla ılgılı
cok tesekkur ederm
ben aynaya walla bakmak ıstemıyorum
merhaba dün konu açmışıtım ben burun ucu estetiğiyle ilgili fakat sanırım yaptıran çok olmadığı için cevap verebilen olmadı ben hangi ameliyatı olmalıyım arkadaşlar burun ucu mu burun estetiği mi? Çok uzun zamandır düşünüyorum yaptırmayı ama korkuyorum burdakilerden fikir alırsam cesaretleneceğimi biliyorum
(tecrübeyle sabit çözümsüz sandığım bir konuda çözüme burdaki insanlrın fikirleri sayesinde kavuşmuştum onceden)
bncede olma ucun düşük diil sen sorunlu burun görmemişsinnnn bn estetik oldumm ama cidden ihtiycım vardı .. Komple bi burun estetiği olma benceeee cok rahatsızsn ucundan sadce burun ucu estetiği ol daha kısa daha az eziyet neden duduk yere kemiğine dokunurcaksın problm ile yokkn. Fazla kkırdaklrı alır doktorrr ucundaki sekil verir kaldırır birazdacok istiosan ama illaaa sonuc mükemmel olcak dieee bi garantide yokk cnmm eski burnunu arama snraaa cok ii düşün memnn olanlar kadar bu ameliyata bikere bulastmı mecburen revizyon ameliyatı olan bi sürü insanda var. Benmde düşündüğüm gibi ne yazkki. Problemin yokburnunda cünkü yandnn kötü bileee durmuoooooooo aslaa
saolsun herkes oyle soyledı aslında cokta moral oldu ama benı uzdugu ıcın sanırım dısarı cıkınca bırı dıkkatlı baksın sey sanıyorum benım burnum cok cırkın ona bakıoqueen bence tamamına gerçekten dokundurma,ifadeni kaybedersin bir çok insanda olduğu gibi..inan hiç gerek yok ama yok barışamıyorum kendimle falan diyorsan ucunu yaptırabilirsin.ama sadece ucunu yaptır,sonradan pişman olursun gerçekten.bak mesela fahriye evcende de ufak bi kemer var ama ucu estetikli sanırım ve oldukça güzel duruyor.yüzşeklinle çok uyumlu burnun,bozma bence,çok güzel görünüor
cok tesekkur ederm
ben aynaya walla bakmak ıstemıyorum
tesekkr ederımbence çok güzel bir burun doğal birazcık uzun ama bu sana yakıştığı gerçekğini değiştirmiyo. Bana sorarsan, ameliyatı unut gitsin çektiğin eziyete değmez =)
kesınlıkle yaptırma burnun gayet guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?