- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenHele makyajsız haliiii evlerden ırakkkk
Canlı yayında yanlışlıkla açıldı da millet hep gördü ya.Zayıflığı zaten yapısıyla alakalı.Hatta bir zamanlar kilo alabilmek için diyetisyene bile gitmiş.Bence yine de güzel kadın,yüzü abartıldığı gibi çirkin değil bence.Bayağı bakımlı bir kadın,hele dişleri bembeyaz.memeleri sarkık ama onuda çekip koysa ya
Canlı yayında yanlışlıkla açıldı da millet hep gördü ya.Zayıflığı zaten yapısıyla alakalı.Hatta bir zamanlar kilo alabilmek için diyetisyene bile gitmiş.Bence yine de güzel kadın,yüzü abartıldığı gibi çirkin değil bence.Bayağı bakımlı bir kadın,hele dişleri bembeyaz.
Yani güzel olmamasını esmerliğine mi bağlıyorsunuz.Bence güzel bi kadın değil
Okadar kapkara olunca dişler bembeyaz durur tabi
Yani güzel olmamasını esmerliğine mi bağlıyorsunuz.
Ben bir köşe bulsam da sızsam diye dua ediyorum sabah 6 da uyan 7:30 A kadar kahvaltı ortalık topla hop işe git 8 saat iş ebe geldim 6 yemek bulaşık çocukla oyna ortalığı topla 10 sonra uyu , ben ne zaman spor yapacağım yaaaaa vaktim olsun çağla bakar bana :)Kadın boş zamanını paso spora bakıma ayırıyor,yemek temizlik çocuklara bakmak derdi yok çocuklu ünlülerin çoğu zaten fit hele yabancı ünlüler 3-4 çocuktan sonra bile bozulmuyorlar. İmkan varsa ne ala
Aynenn valla herşeye kendimiz yetişiyoruz bide bunları okudukça hayret ediyorum sanki olağan üstü bişeymiş gibi bize de o paralardan verin Adriana Lima olmazsak neyimBen bir köşe bulsam da sızsam diye dua ediyorum sabah 6 da uyan 7:30 A kadar kahvaltı ortalık topla hop işe git 8 saat iş ebe geldim 6 yemek bulaşık çocukla oyna ortalığı topla 10 sonra uyu , ben ne zaman spor yapacağım yaaaaa vaktim olsun çağla bakar bana :)