Fotoğrafı olay oldu! 'İki çocuk annesi değil sanki'

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel'in spora giderken çektiği fotoğrafı takipçilerinden yoğun ilgi gördü.
2_33479843956d986eb2e9cf.jpg

İki çocuk annesi Çağla Şıkel fit görünümü ile dikkat çekmeye devam ediyor.
c1_35774034256d98645179bb.jpg

Spora giderken çektiği fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan ünlü sunucuya takipçileri yorum yağdırdı.

"Geleneksel spora gidiyorum pozu" notuyla paylaştığı fotoğrafı beğeni yağmuruna tutulan Şıkel'e, takipçileri tarafından

sporcagla.jpg

kaynak: acunn.com

keşke boyum uzun olsaaaa:KK45:

Fizik süper daha ne olsun :)
Yüzünü begenmiyorum ama makyajla o halledilir. Bi kadında fizik boy varsa gerisi ayarlanir Hoppa

Oyle çirkin yuzum olacagına şişman olayım zayıflayıp fıstık gıbı olurum şuan oldugu gibi:KK53: Allahın yarattıgına sozum yokta guzellik 6gruna yuzlerini maymuna çeviriyorlar. İlk çıktıgı zamanlar guzeldi. En azından kaşı vardı. Ten siyah , saç ve kaş sarı çok itici

İki bebesini de normal mi doğruduydu Çağla?
Fit bir vücut zor değil ya, kafana koyduktan sonra yaparsın.
Tek sorun sezaryen göbeği dedikleri şey... O kalıyormuş galiba :KK43:

İki bebesini de normal mi doğruduydu Çağla?
Fit bir vücut zor değil ya, kafana koyduktan sonra yaparsın.
Tek sorun sezaryen göbeği dedikleri şey... O kalıyormuş galiba :KK43:
Yok canım o da kalmıyor sezaryan yaparken yaglarida alalım diyo doktorla ne var ne yok aliyorlarmis tabi devlet hastanesinde deyil.

Yok canım o da kalmıyor sezaryan yaparken yaglarida alalım diyo doktorla ne var ne yok aliyorlarmis tabi devlet hastanesinde deyil.

Ay çok sevindiimmm ^_^
Normal doğumdan tırsıyorum açıkçası. Sezaryene dair en çok bu takılıyodu kafama.
Doktoruma da sorayım. Teşekkür ederim ya iyi moral oldu :)

ii bari bi bana itici gelmemiş:KK53:
hele ilk resim zafiyet geçiriomuş gbi:63:

yoksa kıskanıo muyum ne:KK71:

Çok yüksek imkanlara gerek yok çocuklarını bırak kreşe yada annene kaynvalidene aylık en fazla 200 tl spor salonları git üye ol birine bilmem kaç ay git yediklerine dikkat et oldu bitti...

Ünlülükle zenginlikle ne alaka???

X