Fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümü

herpya

canım oğlum, mükemmel eşim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
191
11
Arkadaşlar aranızda bu bölümde okuyan veya bitirmiş var mı?

Bu bölümden değil ama iletişim fakültesi mezunuyum.
Ne kadar gereksiz okuduğumu, işsiz kalınca anladım.
Eğer bu mesleği edinmek istiyorsanız, kursa gidin.
Sadece pratikle öğrenilebilecek ve iş bulunabilecek bir sektör.

aslen grafikerim ve 2007den beri fotoğraf makinam var, ailemde fotoğrafçılar var ve halihazırda okuyorum :) sorma sebebim not babında yardımcı olunabilme ihtimaliydi, zira oğlumdan dolayı ders çalışma "lüksüm" yok malesef, pratikte bildiklerimle girdim ilk defa sınavlara(dondurmuştum 3 dönem, bahar döneminde başladım ilk kez) ortalamam 50 falan, kaldığım ders yok ama finallerde yetmezse diye korkuyorum... Yine de teşekkür ederim

Kusura bakmayın, ayrıntı belirtmediğiniz için düşünemedim.
Yeni bir tercih olarak algıladım konuyu.
Aöf ders planlamasına, konulara bakarsanız; not bulamasanız dahi aynı konuları içeren pratik bir kitap elde edebilirsiniz.
Sadece göz gezdirmenizle, tecrübeniz sayesinde başarılı olursunuz.

Çan Eğrisi geldi artık 40 la da geçilebilir 50 de geçilebilir ya da kalınabilir dersten şimdi belli olmaz finalden sonra belli olur diğer Öğrencilerde bağlı ortalama yükselmezse çan Eğrisi düşük olur.

kizlar bu bolume bu yil yazildim ama yardimci kitap yok sanirim cikmis sorulara calissam olur mu ki veya unite sonlarindaki ozetlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…