• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğrafçılar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar meslek kısmında fotoğrafçılık olmadığı için grafikerlik dedim benim gibi stüdyo (gelindamat,sk,sünnet,boy vb..)katalog,dış çekim..photoshop başında ömür geçiren kaydirigubbakcemile3meslek taşlarımla tanışıp bilgi alışverişinde bulunmk isitiyorumyerimseniben...

çok farklı bi bölümde okumama rahmen hayalim diyebilirim fotografçılık için ne yazık ki her zaman bi hobi olarak kalıcak benim için senağlama bazen bi kursa gitsem diyorum yada bi fotografçının yanında parttime çalışsam bişeyler ögrenmek adına tabi para için değil kaydirigubbakcemile3 hangisini tavsiye edersiniz bide bi ekipman önerirmisiniz benim için amatör biri için en uygunu hangisi olur

sen çekim ışıkla mı alaklı bişeyler öğrenmek isityorsun yoksa photoshopla mı cnım ben yardımcı olabilirim.

tavsiye ediyim de slr mi düz diğital mi nasıl bi bütçe ayrıyorsun detaylı yazarsan daha iyi oulr yanlış yönlendir miyim:)

öncelikle çekimle alakalı şeyler öğrenmek istiyorum ışıkla teknikle alakalı ama photoshop dersleri diye bazı dökümanlarda indirdim internetten yavaş yavaş bişeyler ögreniyorum yani şöyle diyim sana bilgiye aç hevesli bi öğrencin olsa önce neyi öğretmekle başlarsın ben neyle başlamalıyım internette fotografla ilgili sitelere üye oldum onlardanda bişeyler ögrenmeye çalışıyorum siz söyleyin ben çalışırım yani hocam sırnaşık şey makina konusuna gelince öğrenci oldugum için çok pahalı bişey olmaması lazım gerçi bi süredir biriktiriyorum ama yanından bile geçemem sanırım :çok üzgünüm:

önce çekimle başlardım sırnaşık şey sen kafana takılan şeyleri söyle ben yardımcı oluyim canım atıyorum bi fotoğraf çektiğin ışığı ayarlyamadın,flu çektin vss napabilirim gibisinden...

Back