Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dugunler iptal oldu. Randevu almayi da birakmis olabilir fotoğrafçılar.Merhaba herkeze, düğün fotoğrafçısı arıyorum tavsiyesi olan varmı ? çok araştırıyorum kararsızım
Merhaba herkeze, düğün fotoğrafçısı arıyorum tavsiyesi olan varmı ? çok araştırıyorum kararsızım
Merhaba herkeze, düğün fotoğrafçısı arıyorum tavsiyesi olan varmı ? çok araştırıyorum kararsızım
Asiri sıradan fotoğrafları varwww.instagram.com/unionwedding/ şiddetle tavsiye ederim.
ben bizim için çektiklerini beğendim. benimki sadece tavsiye tabiiki beğenip beğenmemek sizin elinizde.Asiri sıradan fotoğrafları var
İstanbuldaNeredeki düğün fotoğrafçısı
genelde Anadolu yakasında çalışıyor.İstanbulda
Ben konu sahibine sordum neredeki düğün fotoğrafçısını arıyor tavsiye için diyegenelde Anadolu yakasında çalışıyor.
o zaman pardon :)Ben konu sahibine sordum neredeki düğün fotoğrafçısını arıyor tavsiye için diye
Zorunlunick'cim cok hakli. Azicik fotograftan anlayan bu forografcinin iyi bir fotoğrafcı olmadığını gorur.Asiri sıradan fotoğrafları var
Belkide reklam yapmaya çalıştı öneren kızcağız . Ben bir yıllık evliyimZorunlunick'cim cok hakli. Azicik fotograftan anlayan bu forografcinin iyi bir fotoğrafcı olmadığını gorur.
Sehirlere gelen forografcilar var. Benim yazdigim zeynepavcidiro geliyordu en son ama bilemiyorum yeniden sormak lazim.Belkide reklam yapmaya çalıştı öneren kızcağız . Ben bir yıllık evliyim
Vizyonlu bı ekip bulamadığım için halen cekinmedim fotoğraf . Bı ekip buldum onun için de kalkip İstanbul'a gidip koşturmak zor geliyor
Düğün kareleri için çok çok ozenmek gerekli bence
Ankara'da hangaregh yi buldum .aman aman değil ama bı vizyonlari var kiyasladigimda
Denk geldin mi hangaregh ye ☺? Antep'te de var da Antep de benim için turkiyenin öbür ucu ha bide antepteki 4bin dedi zaten oldu canım.
Onu da sevmiyorum malesef diş çekim arayışım öyle değil .daha asilSehirlere gelen forografcilar var. Benim yazdigim zeynepavcidiro geliyordu en son ama bilemiyorum yeniden sormak lazim.
Zamanla hevesin kaçar. Çok beklentide oldukça beğeni oranin da düşer. Zeynep avci cok iyi bir fotoğrafçı. Asillikten kastin ne bilmiyorum da ruhta yoksa bu, kostümler asil degilse fotoğrafçı ortaya çıkaramaz bunu. Hem sonra birden bebek çıkagelirse ertelenir daha da. bence birinde karar vermelisin artik :)Onu da sevmiyorum malesef ☹diş çekim arayışım öyle değil .daha asil